×

PISTOL RECHIN CU SĂGEȚI MOI

Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți.

·       Dimensiunile pachetului in cm: 19,5 x 6,5 x 25

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05691
Add to wishlist(1)
Descriere

Shark Gun with Soft Arrows este o jucărie distractivă care va încânta orice băiat. Această armă pentru copii este concepută pentru a juca în siguranță, oferind momente interesante de distracție și imaginație.

Caracteristica principală a acestui pistol este țeava triplă care se află în gura rechinului. Această caracteristică inovatoare le permite copiilor să încarce și să tragă săgeți moi cu ușurință și plăcere. Săgețile sunt făcute din spumă, ceea ce nu prezintă niciun risc pentru copii și pentru alții.

Cu aspectul său distractiv, pistolul Shark va atrage atenția copiilor și îi va inspira să se cufunde în lumea imaginației și a jocului.

Această jucărie este fabricată din plastic non-toxic și spumă, ceea ce o face sigură pentru copii. Materialele sunt puternice și durabile, asigurând longevitatea jocului.

Pistolul Akula este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Această jucărie va dezvolta copiilor abilitățile de acuratețe, coordonare și imaginație, oferindu-le oportunitatea de a se distra și de a concura cu prietenii.

Săgețile din spumă moale oferă o mulțime de stoc pentru joc prelungit. Acesta este setul perfect pentru băieții care iubesc jocul activ și sunt entuziasmați de scenarii și aventuri militare.

Pistolul Shark cu săgeți moi este cadoul perfect pentru orice băiat. Oferă posibilități nesfârșite de distracție și distracție, încurajând copiii să-și dezvolte abilitățile și imaginația. Această jucărie pentru copii este concepută având în vedere jocul sigur și distractiv, care îi va umple pe copii de energie și bucurie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05691

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12317
28,80 Lei (TVA inclus) 18,15 Lei (Fara TVA) 25%
21,60 Lei (incl. TVA) 28,80 Lei
-25%
Jucărie lebădă din plastic care este extrem de interesantă prin caracteristicile sale! Trageți butonul de pornire în poziția de lucru și se va auzi o melodie veselă. Încărcați un disc în proiector pentru a vă bucura...
Referinta: 05684
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți într-o luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o armă. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 12363
7,56 Lei (TVA inclus) 4,76 Lei (Fara TVA) 25%
5,67 Lei (incl. TVA) 7,56 Lei
-25%
O mini trompeta din lemn in culori vesele care va atrage cu siguranta atentia oricarui copil cu afinitate pentru muzica. Robustă, ușoară și ușor de ținut de mâinile mici, trompeta colorată va aduce ore întregi de...
Referinta: 21301
34,65 Lei (Fara TVA)
41,23 Lei (incl. TVA)
Lanterna pentru bebeluși din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori drăguțe, zâmbitoare, în culori vesele. Când trageți de sfoară, se aude o melodie blândă și liniștitoare pentru a ajuta copilul să...
Referinta: 09305
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija de lumină magică pe un arc în diferite forme. Deveniți o adevărată zână prin simpla apăsare a unui buton. ·       Opțiune: trandafir, stea, inimă (selectată la întâmplare) ·       Dimensiuni în cm: 25 x 3 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare