×

PISTOL CU BATERII

O armă super distractivă cu un aspect extrem de atractiv și culori strălucitoare! Butoiul transparent contine 5 trepte de viteza care se vor roti la apasarea tragaciului, insotite de efecte sonore si luminoase. Și toate acestea sunt garantate să pună zâmbetul pe fețele multor copii și să aducă zile pline de bucurie și distracție!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 4 x 12

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05721
Add to wishlist
Descriere

Gear Gun alimentat cu baterie este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc pistoalele de jucărie. Oferă nu numai distracție, ci și siguranță pentru copii. Cu aspectul său atractiv și culorile strălucitoare, acest pistol este garantat că va atrage atenția oricărui băiețel.

Teava transparentă a pistolului conține 5 viteze care se rotesc atunci când este apăsat trăgaciul. Acest lucru creează efecte de sunet și lumină distractive care sporesc și mai mult imaginația copiilor. Se pot bucura de experiența realistă de fotografiere în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea.

Acest pistol este super distractiv și interesant de jucat, dar este și sigur pentru copii. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur de utilizat pentru copii. Este conceput pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, care se pot bucura de jocul lor în siguranță și fără riscul de rănire.

Această armă pentru copii este un cadou ideal pentru băieții care iubesc pistoalele de jucărie și se bucură de jocurile de rol.

Acest pistol cu roți cu baterii este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc pistoalele de jucărie. Oferă nesfârșite oportunități de distracție și joacă care vor aduce zâmbete pe fețele multor copii și vor aduce zile pline de bucurie și veselie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05721

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09939
5,84 Lei (Fara TVA)
6,95 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a o regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....
Referinta: 05680
3,80 Lei (Fara TVA)
4,52 Lei (incl. TVA)
Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoros în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul cu apă și porniți în bătălii de vară incitante! Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele...
Referinta: 19075
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru orice jocuri in parc, pe plaja sau in apa. Vine cu un arc de plastic și carabinier pentru agățat, iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare