×

ZORNĂITOARE LILIAC DE PLUȘ 5 CULORI 16 CM

Liliacul tip zornăitoare de pluș cu inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs, stimulând recunoașterea culorilor, antrenându-i auzul, abilitățile motorii fine și multe altele!

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni in cm : 16

·       Compoziție: poliester

·       Poate se spăla pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21589
Add to wishlist
Descriere

Liliacul cu inel de pluș este jucăria perfectă pentru copilul tău. A fost creat cu multă dragoste și atenție la detalii pentru a oferi micii tale comori ore nesfârșite de distracție și divertisment.

Acest zornăitură moale este fabricat din pluș de înaltă calitate, moale și blând la atingere. Este perfect pentru bebelușii cărora le place să se îmbrățișeze. Cu zdrănitoarea de pluș, copilul tău se va simți confortabil și în siguranță.

Sondala este echipata cu un inel de plastic care este usor de apucat si tinut de mainile mici ale bebelusului. Acest lucru îl face un accesoriu ideal pentru dezvoltarea abilităților motorii fine ale copilului dumneavoastră. Diferitele forme, structuri și sunete ale zdrănitoarei vor stârni interesul bebelușului și îl vor stimula să recunoască culorile și să-i antreneze auzul.

Sonda de pluș are o dimensiune de 16 cm, făcându-l perfect pentru mâinile mici ale bebelușului. Este ușor și compact, ceea ce îl face ușor de luat și de transportat oriunde. Il poti atasa de caruciorul bebelusului, de pat sau il poti aseza in cresa astfel incat sa fie mereu la indemana copilului tau.

Compoziția zdrănitoarei este din poliester, care este un material sigur și hipoalergenic. Acest lucru îl face potrivit pentru pielea delicată a bebelușului și asigură că copilul dumneavoastră nu se va irita sau nu va avea reacții alergice.

Nu ezita să comanzi zdrănitoarea de pluș și să-i oferi bebelușului tău ore nesfârșite de distracție și distracție. Este un cadou ideal pentru un nou bebeluș sau pentru o zi de naștere și va fi iubit și prețuit de copilul dumneavoastră.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21589

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16104
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 12360
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
O jucărie muzicală grozavă - o sirenă pe un hoverboard pe care fiecare zână o va aprecia! Puneți butonul de pornire în poziția de lucru pentru a vedea păpușa mișcându-se și rotindu-se la 360 de grade, însoțită de o...
Referinta: 12272
50,04 Lei (TVA inclus) 31,54 Lei (Fara TVA) 25%
37,53 Lei (incl. TVA) 50,04 Lei
-25%
Fierbător, tigaie, cratiță adâncă cu mânere pentru abur, tigaie cu capac și 4 ustensile de gătit - un set de bucătărie care cu siguranță le va plăcea micilor bucătari. Faceți rețete delicioase și invitați prietenii la...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare