×

PERNA DE PLUS CU ANIMALE 6 TIPURI 35 CM

O pernă de pluș veselă cu animale drăguțe, moale și drăgălaș. Potrivit pentru decorarea camerei copiilor, pentru dormit și chiar pentru călătorii. Un cadou grozav care va pune un zâmbet fericit pe fața oricărui copil!

·       Opțiuni: 6 - selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni in cm: 35 x 35

·       Compozitie: textil

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
30,05 Lei (incl. TVA)
25,25 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • Câine
  • Maimuţă
  • O broască
  • Cowgirl
  • Măgar
  • Purcel
in stoc
Referinţă:
21647
Add to wishlist
Descriere

Perna de pluș este cadoul perfect pentru orice copil! Nu este doar moale și drăgălaș, ci și veselă și distractivă cu animalele ei drăguțe. Aceasta perna decorativa pentru copii este perfecta pentru decorarea camerei copiilor, pentru dormit sau chiar pentru calatorii.

Cu perna de pluș, copiii se vor bucura de moliciunea și confortul pe care le oferă. Alege dintre 6 variante diferite de animale dragute pentru a completa camera copiilor si a-i incanta pe cei mici. Aceasta perna decorativa pentru copii este potrivita atat pentru baieti cat si pentru fete care adora animalele.

Compoziția pernei este confecționată din material textil de înaltă calitate, ceea ce o face moale și plăcută la atingere. Îl poți spăla până la 30°C pentru a avea grijă de curățenia și igiena lui. Perna de pluș este potrivită copiilor peste 12 luni care se vor îndrăgosti de ea la prima vedere.

Perna este realizata in Bulgaria cu atentie la fiecare detaliu. Cu el, îți vei face copilul fericit și vei adăuga confort și bucurie în camera copiilor. Perna de pluș cu animale este cadoul perfect care va aduce zâmbete oricărui mic prinț sau prințesă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21647

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare