×

JUCĂRIE DE PLUȘ PANDA 20 CM

Pluș pentru bebe panda, ușor de ținut cu mâinile mici. Este moale și plăcut la atingere și are în corp un zdrănitor încorporat. Când bebelușul scutură jucăria, va auzi un zgomot care îi va atrage și mai mult atenția. Și în timp ce se distrează, își va stimula subtil percepțiile senzoriale și auditive, capacitatea de a se concentra și de a se concentra, mișcările motorii fine și o grămadă de alte calități care îl vor pregăti pentru călătoria care urmează!

·       Dimensiuni in cm: 20

·       Compozitie: textil

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Potrivit pentru copii de la 0+ luni.

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
23,37 Lei (incl. TVA)
19,64 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
21648
Add to wishlist
Descriere

Jucăria de plus panda este completarea perfectă la colecția de jucării a oricărui copil. Proiectată pentru cei mici, această jucărie moale și drăgălașă este însoțitorul perfect pentru joacă și distracție. Cu o dimensiune de 20 cm, este confortabil de ținut în mâinile mici ale bebelușului și îi oferă acestuia o senzație de confort și siguranță.

Bebelușul panda de pluș nu este doar o jucărie obișnuită - are un zdrănător încorporat care scoate un sunet distractiv când este scuturat. Acest sunet nu numai că atrage atenția copilului, dar îi stimulează și simțurile și îi dezvoltă coordonarea. Ascultând sunetul și simțind moliciunea plușului, bebelușul se distrează și zâmbește, dezvoltându-și astfel aptitudinile și abilitățile.

Jucăria este realizată din materiale textile de înaltă calitate care sunt sigure pentru sănătatea copilului. Poate fi spalat pana la 30°C, ceea ce il face usor de intretinut si curatat. Cu dimensiunea și forma potrivite, acest zdrănător de pluș este potrivit pentru copii încă de la naștere.

Acest zdrănător de pluș pentru bebeluși nu este doar distractiv și distractiv, ci și funcțional și educațional. Oferă-i copilului tău această jucărie minunată care îl va încânta și îl va ajuta să se dezvolte în cel mai bun mod.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21648

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16129
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv cu diferite tipuri de animale. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare