×

ROBOT INTELIGENT INTERACTIV CU MARKER

Un robot inteligent cu lumini LED multicolore care va ocupa primul loc in colectia ta de jucarii preferate. Datorită senzorului optic încorporat, robotul va urmări fiecare linie pe care o desenați cu markerul special. Deci, dă-i un traseu și urmărește-l! Ai grijă însă la câteva lucruri: poți să folosești doar markerul inclus în set și să desenezi pe hârtie albă; linia nu trebuie să fie mai subțire de 4 mm și mai groasă de 10 mm; nu face colțuri ascuțite; nu așezați robotul pe hârtie lucioasă; nu te juca cu ea la soare. Pentru comoditatea ta, robotul inteligent vine cu un model de traseu – folosește-l și urmează sfaturile, astfel încât distracția ta este mai mult decât garantată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 12 x 7 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru robot: 4 baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
47,01 Lei (incl. TVA)
39,50 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19172
Add to wishlist
Descriere

Robotul inteligent interactiv cu marker este jucăria perfectă pentru fetele și băieții care iubesc roboții și se distrează cu ei. Acest robot inteligent cu lumini LED multicolore va ocupa primul loc în colecția ta de jucării preferate.

Robotul inteligent de jucărie este echipat cu un senzor optic încorporat care îi permite să urmărească orice linie pe care o desenați cu markerul special inclus în kit. Doar dă-i un traseu și vezi cum se mișcă de-a lungul liniei. Aceasta este ocazia perfectă pentru a vă dezvolta imaginația și creativitatea creând diferite rute și căi pentru robot.

Deși jocul este distractiv, țineți cont de câteva lucruri importante. În primul rând, puteți folosi doar markerul care este inclus în kit și puteți desena pe hârtie albă. În al doilea rând, linia pe care o desenați nu trebuie să fie mai subțire de 4 mm și mai groasă de 10 mm. În al treilea rând, evitați să faceți colțuri ascuțite pentru a asigura o mișcare lină a robotului. În al patrulea rând, nu așezați robotul pe hârtie lucioasă, deoarece se poate ciocni și se poate deteriora. În cele din urmă, evitați să vă jucați cu robotul la soare pentru a-l proteja de efectele nocive.

Pentru confortul dumneavoastră, robotul inteligent vine cu un model de traseu pe care îl puteți folosi ca ghid. Doar urmați sfaturile și distracția dvs. este mai mult decât garantată.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a vă dezvolta imaginația cu acest robot marcator inteligent. Adaugă-l la colecția ta de jucării preferate și bucură-te de ore întregi de distracție și jocuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19172

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 14541
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Carucioare amuzante din plastic, 6 tipuri, special pentru fanii animatiei amuzante . Colectați toate modelele și faceți o colecție. Distrează-te cu prietenii, organizează competiții și vine cu diferite scenarii, dând...
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 13064
23,18 Lei (Fara TVA)
27,58 Lei (incl. TVA)
Unicorni drăguți de cauciuc - mari și mici și o mașină, care cu siguranță va atrage atenția oricărei fetițe. Setul este o completare minunată la colecția ta de jucării și va deveni foarte repede o distracție...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare