×

KIT COAFOR ÎN VALIZĂ

Drăgălașa valiza este în culoarea preferată a fetiței – roz și este plină de accesorii de care are nevoie orice mic coafor. Veți găsi un uscător de păr, role de păr, 3 agrafe, o oglindă, foarfece și un pieptene. Și acum aveți toată pregătirea de „bătălie” pentru a face cea mai frumoasă coafură!

·       Dimensiuni pachet în cm: 23 x 5 x 33

·       Material: ingrediente non-toxice

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12351
Add to wishlist
Descriere

Setul de coafură într-o valiză deschisă este jucăria perfectă pentru fetițele care iubesc să devină frizeri virtuozi. Acest set de joacă este împachetat cu o varietate de accesorii care vor permite oricărui mic coafor să se bucure de ore nesfârșite de distracție și creativitate.

Servieta drăguță este în cea mai preferată culoare feminină – roz, ceea ce o face și mai atractivă pentru domnișoarele. Este compact și ușor de transportat, astfel încât fetele îl pot lua cu ele oriunde ar merge. Deschiderea servietei este o adevărată surpriză, deoarece în interior sunt ascunse multe accesorii de care are nevoie orice mic coafor.

În set veți găsi un uscător de păr, care este ideal pentru uscarea părului păpușilor sau prietenelor. Este ușor, confortabil și sigur. Rolele de păr sunt perfecte pentru a crea diferite coafuri și stiluri.

Oglinda este o parte esențială a oricărui joc de coafură și acesta nu face excepție. Fetițele se vor bucura de a se putea privi în oglindă și de a crea diferite coafuri. Foarfecele sunt sigure și sigure pentru utilizare de către copii, fiind în același timp perfecte pentru tăierea părului păpușilor sau pentru a se juca cu prietenii. Pieptene este perfect pentru pieptănarea părului și crearea diferitelor coafuri.

Acest set de coafură pentru copii este modalitatea perfectă pentru fetițele de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile creative. Cu el, pot deveni frizeri virtuozi și pot crea cele mai frumoase coafuri pentru păpușile lor sau pentru prietenii lor. Acest set de joacă este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să-și exprime creativitatea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12351

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05719
58,62 Lei (Fara TVA)
69,76 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această minunată mitralieră mare cu lunetă! Este cu adevărat impresionant ca dimensiune, iar când adaugi sunetul și efectele de lumină pe care le generează atunci când este filmat, nu...
Referinta: 16016
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Rachete din metal cu pană inclusă. Setul este potrivit copiilor peste 5 ani si este ideal pentru primii pași in acest sport. ·       Dimensiuni în cm: 60 x 20 ·       Înălțimea penelor în cm: 7 ·       Material:...
Referinta: 02889
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 7 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare