×

KIT DE TATUAJ

Un kit de tatuaje grozav pe care orice fetiță îl va aprecia! Ușor de pus, dar și ușor de îndepărtat, pozele frumoase o vor ajuta pe prințesa ta să se exprime în timp ce se distrează. Șabloanele se lipesc cu apă, așa că sunt absolut sigure de utilizat! Setul conține: o foaie șablon, cutie în formă de inimă roz cu oglindă (pentru apă), ștampilă de tatuaje, broșură de instrucțiuni.

·       Dimensiuni pachet în cm: 21,5 x 4 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16024
Add to wishlist(1)
Descriere

Trusa de tatuaje este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să se exprime prin joacă. Acest kit uimitor oferă tatuaje temporare care sunt ușor de aplicat și îndepărtat și o va face pe prințesa ta să se simtă ca o adevărată vedetă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui kit este că tatuajele sunt aplicate cu apă, făcându-le complet inofensive de utilizat. Poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță și fără riscul unor reacții alergice sau alte efecte nedorite. Doar așezați șabloanele pe piele, udați-le cu apă și în câteva secunde va apărea un tatuaj frumos și luminos.

Setul include o foaie de modele diferite care sunt special concepute pentru fete. Prințesa ta va avea ocazia să aleagă între diferite modele și să creeze combinații unice care să reflecte stilul și personalitatea ei.

Setul contine si o cutie speciala roz in forma de inima cu o oglinda, care este conceputa pentru a stoca apa. Aceasta este o soluție convenabilă și practică care îi permite copilului dumneavoastră să plaseze tatuajele oriunde dorește, fără a fi nevoit să caute apă. Cutia este, de asemenea, elegantă și drăguță, făcând-o perfectă ca cadou.

Trusa are și o ștampilă specială pentru a ajuta la plasarea tatuajelor. Este ușor de utilizat și oferă un rezultat perfect.

Trusa de tatuaje este potrivita copiilor peste 6 ani si este realizata din materiale non-toxice. Acest lucru îl face sigur de utilizat și asigură că copilul dumneavoastră se va distra în siguranță și fără riscul de rănire sau otrăvire.

Nu rata șansa de a-ți încânta fetița cu această trusă minunată de tatuaje pentru copii. Nu numai că îl va distra, dar îl va ajuta și să se exprime și să-și dezvolte creativitatea. Comandați-l acum și vă garantăm că copilul dumneavoastră va fi încântat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16024

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09313
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija magică de lumină pe un arc. La atingerea unui buton, pisoiul prinde viață cu lumini puternice. Scuturați bagheta și acesta va tremura vesel. ·       Dimensiuni în cm: 29 x 3 x 5 ·       Alimentare: 3...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...
Referinta: 16047
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare