×

JOC DE TENIS CU 2 MINGI

Bucurați-vă de vară cu acest joc grozav care este constituit din 2 rachete de plastic și 2 mingi! Potrivit pentru distracție pe plajă, lângă piscină sau în parc, vă va aduce multe zâmbete fericite pe față și amintiri minunate de familie!

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 40

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA) 18,17 Lei
-25%
18,17 Lei (TVA inclus) 11,45 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16001
Add to wishlist
Descriere

Bucurați-vă de vară cu acest joc grozav de plajă, potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acest joc este perfect pentru distracția pe plajă, la piscină sau în parc și vă va aduce o mulțime de zâmbete fericite și amintiri minunate de familie.

Format din două labe de plastic și două bile, acest joc de plajă este completarea perfectă pentru accesoriile tale de vară. Labele sunt realizate din plastic non-toxic, făcându-le sigure pentru a se juca și durabile în toate condițiile. Sunt ușoare și confortabile de ținut, făcându-le ideale pentru copii și adulți.

Jocul este ușor și plăcut și nu necesită abilități sau experiență speciale. Este o modalitate excelentă de a te distra și de a te elibera.

Acest joc de plajă este perfect pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână, precum și pentru îmbunătățirea activității fizice. Vă va ajuta să vă bucurați de activitatea în aer liber. Jocul este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este perfect pentru întreaga familie.

Nu ratați ocazia de a vă distra și de a crea amintiri minunate cu acest joc grozav de plajă. Este perfect pentru zilele de vară și îți va aduce multă bucurie și distracție. Comanda acum si bucura-te de vara!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16001

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12391
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 figurine luminoase ale unora dintre cei mai iubiți supereroi, pe care fiecare mic fan îl va aprecia! Ele vin cu arme consacrate și un suport pentru a te atrage în aventură și alături de ei în bătălii...
Referinta: 05728
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Conține o pușcă cu lunetă, 4 săgeți de spumă, 12 bile luminoase din plastic, 3 ținte și o figurină de leu din...
Referinta: 05614
4,05 Lei (Fara TVA)
4,83 Lei (incl. TVA)
Pompa cu apă pentru toți fanii tineri și bătrâni ai seriei Avengers. Trageți pistonul pentru a-l umple cu apă și distrați-vă non-stop și să vă răcoriți în zilele fierbinți și umple-l cu aventură. Disponibil la bucată...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare