×

MASĂ CU TABĂ MAGNETICĂ COLORATE ȘI ȘABLONE

O ștampilă magică și o tablă de șters pe care micii artiști o vor aprecia. Așezați picioarele și placa va deveni instantaneu o masă confortabilă. Veți găsi 12 cărți răspândite pe 6 - cu imagini și șabloane de urmărire și, bineînțeles, un pix magnetic. Puteți desena orice vă puteți gândi. Și apoi rulați doar banda de ștergere - tabla va fi din nou albă și gata pentru următorul desen!

·       Culoare: albastru, roz

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 5 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
34,87 Lei (incl. TVA)
29,30 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
19168
Add to wishlist
Descriere

Magic Stencil Board este instrumentul educațional perfect pentru micii artiști. Oferă oportunități nelimitate pentru desen și scris, în timp ce dezvoltă creativitatea copiilor și abilitățile motorii fine.

Această planșă magnetică de desen vine cu ștampile și o bandă de șters, ceea ce o face și mai distractivă și interactivă. Copiii se pot bucura de procesul de desen și pot crea creații unice folosind diferite șabloane de contur. Cu stiloul magnetic inclus, ei își pot exprima ideile și fanteziile desenând pe tablă.

Tabla magică se remarcă prin confort și funcționalitate. Doar prin plasarea picioarelor devine o masă stabilă pe care copiii pot desena și scrie. Acest lucru le permite copiilor să se bucure de creațiile lor în timp ce stau confortabil și confortabil.

În pachet veți găsi 12 cărți întinse în 6 cu imagini și șabloane de contur. Acest lucru oferă copiilor o varietate de oportunități de desen și scris. De la forme abstracte la animale și plante, copiii își pot exprima ideile creative și își pot dezvolta imaginația.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei plăci magnetice este banda sa de șters. Odată ce copiii au terminat de desenat, pot pur și simplu să gliseze radiera și tabla va fi din nou albă și gata pentru următorul desen. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să creeze desene nesfârșite fără a fi nevoiți să schimbe hârtia sau să folosească alte materiale.

Această masă educativă de desen și scris este cadoul perfect pentru micii artiști. Nu numai că îi va distra și ocupa, dar îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile creative și motorii fine. Cu tabla magică cu tablă magnetică colorată și șabloane, copiii vor învăța să se exprime prin artă și să creeze creații unice.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19168

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05684
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți într-o luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o armă. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 06952
29,81 Lei (Fara TVA)
35,47 Lei (incl. TVA)
Aparat de cafea pentru copii cu design și funcții care seamănă foarte mult cu un aparat adevărat. Are sunete, efecte de lumină și funcționează cu apă reală! ·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 9,5 x 20 ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare