×

INIMĂ DE CHITARĂ MUZICALĂ

O chitara electrica pentru copii pentru fiecare fetita captivata de muzica. Este dotat cu lumini puternice si are 3 butoane functionale cu forme amuzante: buton on/off, Mode si Sound. Cele 8 butoane cu model rămase redă sunete și melodii diferite în funcție de modul setat. Chitara are o funcție Standby - se va opri dacă nu o folosiți timp de 2 minute. Și datorită curelei din material textil, o poți purta oriunde cu tine. Așa că în orice moment îți vei putea exersa abilitățile muzicale și vei deveni din ce în ce mai bun!

·       Dimensiuni pachet în cm: 52 x 4 x 20

·       Alimentare : 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
38,51 Lei (incl. TVA)
32,36 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12556
Add to wishlist
Descriere

Chitara muzicală Heart este cadoul perfect pentru orice fetiță care este fascinată de muzică și iubește să se distreze cu instrumente muzicale. Această chitară pentru copii este perfectă pentru a cânta și a se distra în timp ce dezvoltă abilitățile muzicale ale copilului.

Această chitară alimentată cu baterii este special concepută pentru fete și are un design minunat în formă de inimă. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Chitara are elemente luminoase care o fac și mai distractivă și mai atractivă pentru copii.

Chitara de jucarie are 3 butoane functionale cu forme distractive. Primul buton este pentru pornirea și oprirea chitarei, al doilea este butonul Mode, care permite copilului să aleagă diferite moduri de funcționare, iar al treilea este butonul Sound, care îi permite copilului să aleagă diferite sunete și melodii.

Cele 8 butoane cu model rămase redă sunete și melodii diferite în funcție de modul setat. Acest lucru îi oferă copilului posibilitatea de a-și crea propria muzică și de a se distra cu sunete diferite.

Această chitară pentru copii are și o funcție Standby care o oprește automat dacă nu este folosită timp de 2 minute. Acest lucru ajută la conservarea duratei de viață a bateriei și oferă chitarei o viață mai lungă.

Dotata cu o curea textila, aceasta chitara este usor de transportat oriunde. Așa că copilul își poate exersa oricând abilitățile muzicale și se poate distra cu chitara, indiferent unde se află.

Această chitară muzicală luminoasă este potrivită copiilor peste 3 ani. A fost creat pentru divertisment și dezvoltarea abilităților muzicale ale copiilor. Cu el, fiecare fetiță se poate bucura de muzică și poate deveni din ce în ce mai bună în abilitățile sale muzicale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12556

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12272
50,04 Lei (TVA inclus) 31,54 Lei (Fara TVA) 25%
37,53 Lei (incl. TVA) 50,04 Lei
-25%
Fierbător, tigaie, cratiță adâncă cu mânere pentru abur, tigaie cu capac și 4 ustensile de gătit - un set de bucătărie care cu siguranță le va plăcea micilor bucătari. Faceți rețete delicioase și invitați prietenii la...
Referinta: 14565
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu plug va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, iar asta o face și mai plăcută și dorită! ·       Dimensiuni pachet în...
Referinta: 16101
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare