×

LOCOMOTIVA CU OCHI SI 2 VAGOANE IN CUTIE

Un roller coaster distractiv, mai ales pentru fanii filmului! Se compune dintr-o locomotiva si 2 vagoane. Asamblați șinele și puneți bateria pe locomotivă. Acum ești gata să pornești în aventură! Tot in set: 2 copaci si 5 dispozitive/semnale folosite pentru reglarea miscarii.

·      Dimensiuni pachet în cm: 45,5 x 26,5 x 5

·      Material: plastic non-toxic

·      Alimentare: 1 x baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14358
Add to wishlist
Descriere

Locomotiva cu ochi și 2 vagoane este jucăria perfectă pentru toți micii fani ai filmului. Acest roller coaster distractiv este perfect pentru copiii cărora le place să construiască și să se joace cu trenuri electrice.

Pe lângă locomotivă și vagoane, setul include doi arbori și cinci dispozitive/indicatoare care servesc la reglarea traficului. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scene și să se joace cu trenul în moduri diferite.

Roller coasterul este alimentat de o baterie AA de 1,5 V. Acest lucru îl face ideal pentru a juca în toate condițiile - acasă, în aer liber sau chiar în deplasare.

Acest tren este potrivit pentru copiii de peste 3 ani și este o alegere perfectă pentru copiii mici care sunt interesați de trenuri și doresc să se distreze cu ele.

Produsul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Poți fi sigur că copilul tău se va distra și va învăța o mulțime de lucruri noi în timp ce se joacă cu acest tren distractiv.

Acest tren electric este cadoul perfect pentru orice copil care iubește trenurile și aventura. Va dezvolta imaginația și creativitatea copilului, oferind în același timp ore de distracție și joacă. Nu ezita să-l cumperi și să-ți faci copilul fericit!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14358

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Thomas
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02674
4,82 Lei (TVA inclus) 3,04 Lei (Fara TVA) 25%
3,62 Lei (incl. TVA) 4,82 Lei
-25%
Deghizați-vă ca broasca țestoasă preferată din film cu masca noastră din plastic cu o bandă elastică confortabilă. Sau faceți o colecție din cele patru măști și invitați prietenii să se distreze împreună. Culorile...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...
Referinta: 04351
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
Un avion mic cu aripi detașabile. Sarcina ta este doar să le asamblați și apoi să vă distrați, așa cum știți doar voi! ·       Dimensiuni la asamblare în cm: 10 x 13 x 4 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Referinta: 06917
35,67 Lei (Fara TVA)
42,45 Lei (incl. TVA)
Fă-ți cea mai frumoasă și colorată coafură și poți deveni irezistibilă la petrecere! Ai o „presă” in care poți pune o culoare la alegere (conține 6 culori) si poți să îți faci o șuviță de păr. Dacă doriți, puneți altă...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare