×

LOCOMOTIVA DINO CU CUBURI LATINE

Un tren de tracțiune distractiv care constă dintr-o locomotivă și 2 vagoane cu 16 cuburi. Cuburile sunt ilustrate cu diferite animale, litere ale alfabetului englez, numere, cuvinte, semne matematice și de punctuație. Și pe măsură ce trenul se mișcă, blocurile se rotesc la 360 de grade pentru a face jocul și mai distractiv! Și în timp ce se distrează, copilul va învăța subtil și sub forma unui joc să recunoască toate aceste lucruri și să îmbunătățească calități precum percepția culorilor, creativitatea, încrederea în propriile acțiuni, dexteritatea și ce nu!

·       Dimensiuni pachet în cm: 40 x 12 x 12

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
20,30 Lei (incl. TVA)
17,06 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16173
Add to wishlist
Descriere

DINO LOCOMOTIVE WITH BUBBLE LATIN este o jucărie de tragere distractivă concepută atât pentru băieți, cât și pentru fete. Acest tren cub pentru copii oferă o experiență distractivă și educativă copiilor de peste 3 ani.

Trenul este format dintr-o locomotivă și două vagoane, care sunt concepute pentru a dezvolta imaginația și creativitatea copilului. Vagoanele sunt echipate cu 16 cuburi, care sunt ilustrate cu diferite animale, litere ale alfabetului englez, numere, cuvinte, semne matematice și de punctuație. Acest lucru îi permite copilului să recunoască și să-și amintească diferite obiecte și simboluri în timp ce se distrează cu trenul.

Una dintre caracteristicile LOCOMOTIVEI LATIN CUBE DINO este că cuburile se rotesc la 360 de grade pe măsură ce trenul se mișcă. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interactiv pentru copil. În timp ce se distrează, ajunge subtil să cunoască diferite simboluri și obiecte, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii.

Pe lângă divertisment, DINO LOCOMOTIVE WITH LATIN CUBES oferă și o experiență educațională. Copilul va învăța să recunoască literele, cifrele și cuvintele din alfabetul englez, ceea ce îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile lingvistice. Jocul cu roller coaster-ul îl va încuraja pe copil să fie creativ și să-și folosească imaginația creând diferite combinații de cuburi.

Trenul cub este un cadou ideal pentru orice copil care iubește jocurile cu trenul și dorește să se distreze și să învețe în același timp. Acest tren de tragere va dezvolta abilitățile copilului dumneavoastră și îl va ajuta să devină mai dexter, oferindu-i ocazia să se distreze și să învețe în același timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16173

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16104
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...
Referinta: 06931
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Model decorativ tridimensional al unei nave de război conceput pentru copiii adulți și părinții lor. Conține 66 de elemente, iar pentru asamblarea acestora nu este nevoie de lipici sau unelte. Știm că aceasta nu este...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare