×

KIT DE SCULE CU CASCĂ

Scule in casca speciala pentru toți cei mici cărora le place sa repare diverse obiecte stricate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat de acasă, și nu numai. Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă!

·       Dimensiuni cască în cm: 22 x 18 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,05 Lei (incl. TVA) 24,06 Lei
-25%
24,06 Lei (TVA inclus) 15,17 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16033
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de instrumente pentru căști cu plasă este jucăria perfectă pentru micuții cărora le place să repare și să repare diverse obiecte deteriorate. Acest set de instrumente pentru copii este perfect pentru băieții cărora le place să se aplice și să folosească unelte la fel ca adevărații meșteri.

În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Setul include diverse unelte pentru copii care sunt special concepute pentru mâinile mici. Sunt fabricate din plastic netoxic, care este sigur pentru copii și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea lor.

Acest mic set de meșter este jucăria perfectă pentru a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor. Copiii se pot distra devenind mici meșteri și făcând diverse proiecte și reparații. Ei pot învăța să folosească diferite instrumente, cum ar fi ciocanul, cheia, șurubelnița și multe altele.

Acest set de instrumente este perfect pentru jocul de rol și dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Se pot distra jucându-se cu alți copii și învață să lucreze împreună ca o echipă.

Setul de instrumente pentru cască din plasă este cadoul perfect pentru orice băiat. Îl va distra și îl va încuraja să fie activ și creativ.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16033

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12443
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Minunatul set de gatit care va atrage orice mica gospodina si se va potrivi in orice bucatarie. Conține aragaz, oală, tigaie, cuțit și ustensile de gătit. Și pentru a face jocul și mai distractiv – legumele sunt...
Referinta: 05739
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O armă mare cu un aspect atrăgător și un soldat care vibrează, luminează și scoate sunete complet realiste imediat ce apeși pe trăgaci. Nu te poți plictisi cu ea și vei fi cu siguranță câștigătorul în fiecare joc de...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare