×

REPTILE SI INSECTE CU VULCANI

O colecție din 7 părți - reptile, insecte și un vulcan, care îi va încânta pe toți micii iubitori ai acestor animale și le va provoca curiozitatea și abilitățile cognitive. Setul contine: 2 tipuri de soparle, un scorpion, un gandac, o furnica, un centiped. Sunt realizate din materiale sigure și oferă divertisment și educație într-unul singur - veți afla fapte interesante despre ele în timp ce vă jucați cu prietenii sau vă distrați pe cont propriu.

·       Dimensiuni pachet in cm: 20 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19184
Add to wishlist(1)
Descriere

REPTILE ȘI INSECTE CU VOLCAN este un set uimitor care îi va încânta pe toți iubitorii de reptile și insecte mici. Această colecție este perfectă pentru băieții și fetele cărora le place să se distreze cu jucării care combină distracția și învățarea.

Setul conține 7 părți - diferite tipuri de reptile, insecte și un vulcan. În ea veți găsi 2 tipuri de șopârle, un scorpion, un gândac, o furnică și un centiped. Toate figurinele sunt realizate din materiale sigure, potrivite copiilor peste 3 ani.

Această colecție nu numai că le va oferi copiilor divertisment, ci și le va dezvolta abilitățile cognitive. În timp ce se joacă cu aceste reptile și insecte din plastic, copiii vor afla lucruri interesante despre ele. Ei vor învăța despre diferite tipuri de reptile și insecte, despre caracteristicile lor și despre modul în care trăiesc în natură. Aceasta este o modalitate excelentă de a extinde cunoștințele copiilor despre animale și de a le încuraja curiozitatea.

Setul REPTILE ȘI INSECTE este perfect pentru a te juca cu prietenii sau pentru a te distra singur. Copiii pot crea diferite scene și aventuri cu aceste figuri. Ei pot pretinde că sunt cercetători care descoperă noi specii de reptile și insecte în sălbăticie. Sau pot pretinde că sunt oameni de știință care studiază comportamentul și caracteristicile acestor animale.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau acest set unic REPTILE SI INSECTE CU VULCANI. Îl va distra și îl va încuraja să învețe mai multe despre animalele din natură. Acesta este cadoul perfect pentru orice mic iubitor de reptile și insecte.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19184

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19027
23,34 Lei (TVA inclus) 14,71 Lei (Fara TVA) 25%
17,50 Lei (incl. TVA) 23,34 Lei
-25%
O figură transformatoare din plastic dedicată super-eroului și fanilor săi. Cu doar câțiva pași, poți transforma jucăria într-o mașină - rapid, ușor și distractiv! ·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 5 x 31 ·...
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare