×

CONSTRUCTOR CU RECHINI 50 BUC

Un constructor vesel într-o geantă transparentă cu fermoar și mâner textil, pe care o poți purta oriunde cu tine. Blocurile sunt realizate din plastic netoxic, robust, ceea ce le face sigure pentru copii, iar dimensiunile lor suficient de mari sunt potrivite chiar și pentru constructorii începători. Distrați-vă în timp ce sortați cuburile, învățați treptat despre culori, dezvoltați-vă gândirea logică, coordonarea, mișcările fine ale mâinii și multe altele!

·       Numar de piese: 50

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 12 x 25

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16169
Add to wishlist
Descriere

Constructorul este alegerea perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze și să creeze lucruri. Acest kit de construcție distractiv este conceput pentru băieți și fete peste 3 ani.

Vine într-o geantă transparentă cu fermoar, cu mâner textil, fiind ușor de transportat oriunde. Blocurile sunt fabricate din plastic netoxic și durabil, ceea ce le face sigure pentru copii. Dimensiunile blocurilor sunt suficient de mari pentru a fi potrivite chiar și pentru constructorii începători.

Acest kit de construcție nu numai că îl va distra pe copilul tău, dar îl va ajuta și să cunoască diferitele culori. În timp ce aranjează cuburile, copilul își va dezvolta gândirea logică, coordonarea și mișcările fine ale mâinii. Este modalitatea perfectă de a învăța elementele de bază ale construcției și de a-și dezvolta abilitățile creative.

Setul de construcție conține 50 de piese, permițând copiilor să creeze diferite forme și figuri. Își pot crea propriile acvarii sau case de pești. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar copiii își pot exprima imaginația și creativitatea.

Acest constructor nu este doar distractiv, ci și educațional. Copiii vor învăța să urmeze instrucțiunile și să rezolve probleme pe măsură ce creează diferite forme și figuri. Își vor dezvolta gândirea și imaginația spațială în timp ce se distrează.

Constructorul este un cadou ideal pentru orice copil. Nu numai că îl va distra, ci și îi va dezvolta abilitățile și abilitățile.

Nu ezita să-i oferi copilului tău acest constructor distractiv de rechini. Se va distra și se va dezvolta pe măsură ce își creează propriile proiecte. Acest set de construcție este modalitatea perfectă de a preda elementele de bază ale construcției și de a dezvolta abilitățile creative ale copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16169

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14232
39,42 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,42 Lei
-25%
Un kart cu lansator pentru toți micii fani ai condusului de mare viteză. Cum funcționează - încărcați kart-ul în lansator și bucurați-vă de cele mai tari cascadorii, încercând să săriți peste obstacole fără a le...
Referinta: 16091
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Little Pony puzzle pentru copii pentru toți fanii animației! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Și în timp ce rezolvi puzzle-ul - nu uita să te distrezi! ·...
Referinta: 06859
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Cunoscutul și îndrăgitul joc „Darts” vine într-o versiune diferită, dar totuși distractivă - cu veste și bile. Există doi jucători - există două veste în set. Pune-le și fugi! Câștigătorul este cel care reușește mai...
Referinta: 12468
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Set de bucatarie pentru copii, care contine 4 fructe pentru taiat, un cutit, o farfurie si un blender. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Așa că le...
Referinta: 16058
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set grozav de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare