×

AVION CU BATERII TRANSPARENT

Un avion distractiv alimentat de baterii care vine cu o surpriză - un avion mic poziționat deasupra lui! Glisați butonul în poziția pornit pentru a vedea mișcarea avionului, roțile de pe corpul său transparent se rotesc și luminile strălucitoare și intermitente sclipesc. În același timp, avionul se întoarce la 360 de grade pe sunetele unei melodii vesele!

·       Dimensiuni pachet în cm: 25 x 8,5 x 16,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
41,54 Lei (incl. TVA)
34,91 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05727
Add to wishlist
Descriere

Avionul Gear alimentat cu baterie este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc avioanele și se distrează cu ele. Acest avion distractiv alimentat de baterii vine cu o surpriză - un avion mic poziționat pe el! Când copiii glisează butonul în poziția de lucru, vor vedea avionul mare mișcându-se, angrenajele de pe corpul său transparent se rotesc și vor aprinde lumini strălucitoare și intermitente. Și în acest timp, avionul se întoarce la 360 de grade în sunetele unei melodii vesele!

Acest avion pentru copii este perfect pentru copiii peste 3 ani cărora le place să se distreze cu jucării care se mișcă și scot sunete amuzante. Este creat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii și îi protejează de orice substanțe nocive. Dimensiunile pachetului sunt de 25 x 8,5 x 16,5 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat.

Acest avion pentru copii este un cadou perfect pentru micuții cărora le place să se distreze cu jucării care se mișcă și scot sunete amuzante. Își va dezvolta abilitățile motorii și coordonarea în timp ce se distrează cu el. Copiii se vor bucura de luminile și sunetele distractive pe care le produce avionul în timp ce îl mișcă înainte și înapoi.

Avionul cu roți este jucăria perfectă pentru copii pentru băieți. Este conceput pentru distracția și distracția copiilor în minte, menținându-i în același timp feriți de tot felul de pericole. Lăsați copiii să se bucure de luminile și sunetele distractive pe care le produce avionul în timp ce îl mișcă înainte și înapoi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05727

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06859
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Cunoscutul și îndrăgitul joc „Darts” vine într-o versiune diferită, dar totuși distractivă - cu veste și bile. Există doi jucători - există două veste în set. Pune-le și fugi! Câștigătorul este cel care reușește mai...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare