×

SET DE MIC DEJUN CU CASĂ DE MARCAT

Jocurile și jucăriile legate de cumpărături sunt la nesfârșit interesante pentru copii. Și, în plus, sunt utile și pentru dezvoltarea imaginației, a gândirii logice, a abilităților sociale și de comunicare și a percepției vizuale! Setul nostru include o casă de marcat, un coș de cumpărături, monede, ou, ceainic cu 2 căni și alte articole esențiale pentru a face cumpărături adecvate pentru un mic dejun și un desert grozav!

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 23,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12406
Add to wishlist
Descriere

Setul de mic dejun de marcat într-o pungă este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze la cumpărături și jocurile conexe. Nu numai că se vor distra, dar își vor dezvolta și imaginația, gândirea logică, abilitățile sociale și de comunicare, percepția vizuală și multe altele.

Setul include o casă de marcat, un coș de cumpărături, monede, ou, un ceainic cu două căni și alte articole esențiale pentru a face cumpărături adecvate pentru un mic dejun și un desert grozav. Toate piesele setului sunt realizate din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Dimensiunile pachetului sunt de 22 x 23,5 cm, ceea ce îl face convenabil de depozitat și transportat. Setul este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Acest set de bucatarie pentru copii este perfect pentru jocuri de rol, unde copiii isi pot asuma rolul de vanzatori sau cumparatori. Aceștia se pot distra făcând diferite combinații de gustări și deserturi folosind set-urile furnizate. Casa de marcat are caracteristici care le permit copiilor să simuleze plata și să-și exerseze abilitățile de matematică.

Acest set este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Se pot distra singuri sau cu prietenii, creând diferite scenarii și roluri. Este jucăria perfectă de distracție și de învățare care îi va distra pe copii mult timp.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării pentru copii care să dezvolte abilitățile copilului dumneavoastră și să-l distreze, acest set este alegerea perfectă. Nu ezita să-l cumperi și oferă copilului tău momente incitante și distractive cu cumpărături și jocuri de supermarket.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12406

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16039
22,12 Lei (TVA inclus) 13,94 Lei (Fara TVA) 25%
16,59 Lei (incl. TVA) 22,12 Lei
-25%
O centură de scule și o cască care îl vor face pe micuțul tău să se simtă ca un adevărat meșter! Îmbrăcați-vă tot ce aveți nevoie, puneți-vă casca de protecție și sunteți gata să abordați o altă reparație la...
Referinta: 02968
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Zornăitoare rotundă din plastic cu elemente rotative multicolore care emit sunete. Realizată în culori strălucitoare, forme si sunete interesante, zornăitoarea va atrage cu siguranță atenția micuțului tău si îl va...
Referinta: 19075
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru orice jocuri in parc, pe plaja sau in apa. Vine cu un arc de plastic și carabinier pentru agățat, iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare