×

PARCARE AVION CU 4 MAȘINI METALICE

Un avion de parcare detasabil cu heliport și 2 piste de aterizare care va fascina orice copil și va ocupa un loc special în colecția sa de jucării preferate. Vine complet cu 4 vehicule de specialitate din metal, semnalizare și dispozitive, autocolante și instrucțiuni detaliate în cazul în care aveți probleme cu asamblarea. Și toate acestea, puse împreună, sunt o garanție absolută a distracției 100%!

·       Dimensiuni pachet în cm: 37 x 15 x 17

·       Material: plastic netoxic, metal

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
48,52 Lei (incl. TVA)
40,77 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16171
Add to wishlist
Descriere

Vă prezentăm Parking Plane with 4 Metal Cars - jucăriile perfecte pentru orice băiat care iubește vehiculele! Acest avion de parcare construibil cu heliport și 2 piste de aterizare este completarea perfectă la colecția de jucării preferată a oricărui copil.

Acest set de joacă include 4 vehicule metalice specializate care sunt gata să iasă pe drum pentru a menține ordinea și siguranța. Cu detaliile lor realiste, aceste mașini vor impresiona orice copil și le vor oferi ore nesfârșite de distracție.

Avionul are un design unic care permite copiilor să-l demonteze și să-l monteze după bunul plac. Acest lucru nu numai că le dezvoltă abilitățile tehnice, dar îi și distrează. Avionul vine cu un heliport unde elicopterul poate ateriza și decola. În plus, există 2 piste de coborâre care permit mașinilor să coboare și să se miște liber.

Acest set de joacă include și diverse accesorii care completează jocul și fac experiența și mai realistă. În set veți găsi indicatoare de direcție și dispozitive care îi ajută pe copii să-și creeze propriul mediu de joacă. În plus, setul include și autocolante adezive pe care copiii le pot aplica pentru a personaliza avionul după bunul plac.

Acest set de joacă este fabricat din plastic și metal netoxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani care au deja dezvoltate abilități motorii și se pot distra cu jucării mai complexe.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16171

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14044
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Camion de beton pentru copii din plastic rezistent. Vine complet cu o figură de muncitor în construcții și o șurubelniță pe care cei mici o pot folosi pentru a demonta mașina și a o pune la loc. Și, făcând acest...
Referinta: 14564
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu remorcă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și are un mecanism inerțial. Și aceasta este, fără îndoială, o garanție a bunei dispoziții și a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare