×

SET CU 2 PĂPUȘI

Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și o rochie largă, care să se potrivească cu starea ei. Acum doar pornește-ți imaginația și ai tot ce ai nevoie pentru multe ore de joacă!

·      Dimensiuni pachet în cm: 23 x 6 x 32,5

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13040
Add to wishlist
Descriere

Pregnant Doctor Doll este jucăria perfectă pentru orice fetiță căreia îi place să se joace cu păpușile. Acest set de două păpuși oferă o varietate incredibilă și opțiuni de joacă care vor capta imaginația oricărui copil.

O păpușă este îmbrăcată ca doctor. Poartă mantaua albă tipică cu cruce roșie, simbol al profesiei medicale. Păpușa este echipată cu șapcă medicală și căști, ceea ce o face și mai realistă. Acest lucru îi permite copilului să pășească în rolul unui medic și să joace diverse scenarii legate de medicină.

Cealaltă păpușă este o mamă însărcinată. Are părul blond lung și poartă o rochie largi, care se potrivește condiției ei. Aceasta papusa ofera posibilitatea de a juca rolul unei viitoare mamici si de a crea diferite scenarii legate de sarcina si ingrijirea bebelusului. Fetița se poate preface că este o mamă care își îngrijește copilul, îl hrănește și îl îmblânzește sau poate juca rolul unui medic care examinează și îngrijește mama însărcinată.

Setul de două păpuși este realizat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copilul se poate distra în siguranță și se poate bucura de jocul său.

Această jucărie este potrivită copiilor peste 3 ani. Îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, creativitatea și abilitățile sociale. Jucându-se cu păpușa însărcinată și cu păpușa doctor, copiii pot învăța să-și exprime emoțiile, să aibă grijă de ceilalți și să se distreze în timp ce creează diferite povești și scenarii

Această păpușă este un cadou ideal pentru orice fetiță care iubește să se distreze cu păpuși și să-și creeze propriile povești.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13040

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19069
4,05 Lei (Fara TVA)
4,82 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde în stare umflată sau dezumflată, iar imaginile personajelor preferate provoacă zâmbete și fac jocurile și mai distractive!...
Referinta: 12322
29,30 Lei (Fara TVA)
34,87 Lei (incl. TVA)
Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia...
Referinta: 06931
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Model decorativ tridimensional al unei nave de război conceput pentru copiii adulți și părinții lor. Conține 66 de elemente, iar pentru asamblarea acestora nu este nevoie de lipici sau unelte. Știm că aceasta nu este...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare