×

BEBELUȘ PLÂNGĂCIOS CU SUZETĂ

Un copil mic de plastic cu cap de cauciuc și membre mobile, deghizat într-un animal drăguț. Vine la pachet cu suzetă, sticlă de apă sau lapte și cărucior/cărucior/scaun pentru a face timpul de joacă și mai distractiv și interesant!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet cm: 10 x 10 x 15,5

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13150
Add to wishlist
Descriere

Plata bebelusilor cu carucioare in cutie este un produs uimitor care va incanta orice copil. Este un bebeluș mic de plastic, cu cap de cauciuc și membre mobile, care este deghizat într-un animal drăguț. Vine complet cu o suzetă, o sticlă pentru apă sau lapte și un cărucior, premergător sau scaun, ceea ce va face jocurile și mai distractive și mai interesante.

Dimensiunile pachetului sunt de 10 x 10 x 15,5 cm, ceea ce face ca jucăria să fie ușor de transportat și depozitat.

Materialul din care este fabricat produsul este plastic și cauciuc netoxic, ceea ce îl face în siguranță pentru a vă juca. Este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani care se vor bucura de ore întregi de distracție și distracție cu acest copil drăguț.

Produsul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Este un cadou ideal pentru orice fetiță care iubește păpușile și se joacă cu ele. Cu acest bebelus, copilul va putea sa se distreze si sa isi dezvolte imaginatia, creand diferite situatii si povesti.

Nu ratați ocazia de a vă încânta copilul cu această păpușă uimitoare. Îi va oferi ore de distracție și îi va dezvolta abilitățile creative și sociale. Nu ezitați și comandați-l acum!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13150

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Plângeți Bebelușii
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02581
13,02 Lei (TVA inclus) 8,20 Lei (Fara TVA) 25%
9,76 Lei (incl. TVA) 13,02 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu un monstru strălucitor. Faceți o colecție a tuturor figurilor și jucați scene din film. Sau inventează-ți propriul scenariu. Totul este în mâinile tale! ·      Înălțimea...
Referinta: 13063
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
Păpușă blondă îmbrăcată într-o rochie superbă, bogată și cu o coroană pe cap. Membrele ei sunt mobile și brațele ei se detașeză la coate și încheieturi. Dulce și fermecătoare, ea va cuceri inima fiecărei mici prințese...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare