×

SET DE DESERTURI ÎNTR-UN RUCSAC ÎN FORMĂ DE URS

O geantă îngrijită de ursuleț din plastic cu mâner de frânghie, potrivită pentru jocuri acasă sau pentru o plimbare în parc. Și înăuntru vei găsi bunătăți cărora nu poți spune nu - înghețate, gogoși și acadele, toate preferatele copiilor! Aranjați totul pe suport și lipiți autocolantele colorate pentru a vă face ghiozdanul mai frumoas și jocul și mai distractiv!

·       Dimensiuni in cm: 23,5 x 9 x 20

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12404
Add to wishlist
Descriere

Setul „Deserturi într-o geantă de urs” este jucăria perfectă pentru fetițele cărora le place să se distreze și să se bucure de delicii gustoase. Acest set îngrijit din plastic oferă nu numai deserturi delicioase, ci și momente distractive de joacă și creativitate.

Geanta de ursuleț este fabricată din plastic rezistent și are un mâner de frânghie care o face convenabilă de purtat și de jucat. Este perfect pentru jocuri acasa sau o plimbare in parc, unde copiii se pot bucura de deserturile preferate si se pot distra cu prietenii.

În interiorul pungii veți găsi o varietate de delicii gustoase care sunt irezistibile pentru toți copiii. Înghețatele, gogoșile și acadelele sunt deserturi îndrăgite pe care nimeni nu le poate refuza. Copiii pot aranja totul pe suport și pot lipi autocolantele colorate pentru a-și face punga de bomboane și mai frumoasă și mai amuzantă.

Dimensiunile setului sunt de 23,5 x 9 x 20 cm, ceea ce il face potrivit copiilor peste 3 ani. Materialul folosit pentru a face geanta de urs este un plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Acest set de joacă este ideal pentru dezvoltarea imaginației și a abilităților creative ale copiilor. Se pot transforma în mici cofetari și pot crea diferite combinații de deserturi în timp ce se distrează și învață.

Acest set de joaca pentru copii este un cadou perfect pentru orice copil care iubeste dulciurile si joaca imaginativa. Lăsați copiii să se bucure de deserturile delicioase și să se distreze cu geanta de urs!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12404

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 13149
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O păpușă drăguță care s-a transformat într-o zână uimitoare! Are părul lung și o ținută colorată fabuloasă, așa cum se cuvine unei zâne magice! Alege o păpușă sau mai multe pentru a face jocurile mai distractive și...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21544
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare