×

VAS DE GĂTIT CU INGREDIENTE INCLUSE

O oală mare cu capac și 3 produse de gătit - aripioare de pui, morcov și ou. Pregătește o supă delicioasă și invită prietenii la prânz. Este atât de distractiv să-i imit pe adulți!

·       Dimensiuni pachet în cm: 22 x 28 x 12

·       Dimensiuni ghiveci în cm: 19 x 14 x 12

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
23,34 Lei (incl. TVA)
19,61 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12417
Add to wishlist
Descriere

O oală cu produse într-o pungă este jucăria perfectă pentru micii bucătari. Este o oală mare cu capac și include 3 produse de gătit - aripioară de pui, morcov și ou. Cu această jucărie, copiii se pot distra făcând supă delicioasă și invitând prietenii la prânz.

Vasul masoara 19 x 14 x 12 cm si este realizat din plastic non-toxic. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China. Acest set de bucatarie pentru copii este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor creative ale copiilor.

Cu oala cu pungă, copiii se pot distra imitând adulții și gătind mâncăruri delicioase. Ei pot învăța să recunoască diferite produse și să le sorteze în funcție de tipul lor. Apoi, copiii pot pune ingredientele în oală și le pot amesteca, distrându-se prefăcându-se că gătesc.

Oala cu produse într-o pungă este o jucărie ideală pentru jocuri de rol. Copiii se pot transforma în bucătari și se pot distra pregătind mâncare pentru prietenii sau familia lor. Ei pot învăța să urmeze instrucțiunile și să folosească diferite unelte de bucătărie.

Această jucărie pentru copii este un cadou perfect pentru fetele cărora le place să gătească și să se distreze în bucătărie. Este proiectat cu atenție la detalii și oferă posibilități infinite de distracție și joacă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12417

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13164
35,67 Lei (Fara TVA)
42,45 Lei (incl. TVA)
O păpușă sirenă frumoasă care te va captiva prin aspectul ei atrăgător și mai ales prin coada părului superbă cu paiete strălucitoare! Brațele ei se mișcă în 2 puncte - încheieturi și coate, iar picioarele - la...
Referinta: 16016
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Rachete din metal cu pană inclusă. Setul este potrivit copiilor peste 5 ani si este ideal pentru primii pași in acest sport. ·       Dimensiuni în cm: 60 x 20 ·       Înălțimea penelor în cm: 7 ·       Material:...
Referinta: 01014
21,18 Lei (TVA inclus) 13,35 Lei (Fara TVA) 25%
15,89 Lei (incl. TVA) 21,18 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului tău preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Există un...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare