×

FRUCTE 11 BUC. PE REȚEA

Set de fructe din plastic pentru copii - gustos, util și un must pentru bucătăria micuței gospodine. Pregătește un proaspăt sănătos și invită prieteni, astfel încât jocurile vor deveni și mai distractive!

·       Dimensiuni pachet în cm: 14 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
8,16 Lei (incl. TVA)
6,86 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12569
Add to wishlist
Descriere

Set de fructe din plastic pentru copii, conceput pentru fete si baieti peste 3 ani. Aceste jucării sunt perfecte pentru a se juca în bucătărie și oferă o experiență incitantă, dezvoltând în același timp imaginația și abilitățile creative ale copiilor.

Acest set de fructe de joaca este o plasa cu 11 fructe din plastic diferite care sunt delicioase, utile si o necesitate pentru bucataria micutei gospodine. Copiii se pot distra creându-și propriile rețete și preparând delicii sănătoase pentru ei și prietenii lor.

Aceste fructe din plastic sunt fabricate din plastic netoxic, ceea ce le face sigure pentru a vă juca. Sunt ușoare și confortabile pentru copii, fiind în același timp puternice și durabile. Sunt create cu atenție la detalii, făcându-le realiste și atrăgătoare pentru copii.

Acest set de joacă cu fructe este o modalitate ideală pentru copii de a învăța despre diferitele tipuri de fructe și de a-și dezvolta cunoștințele despre valoarea și beneficiile lor nutriționale. Se pot distra sortand fructele dupa tipul, culoarea sau forma lor. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile cognitive și de a învăța să fie organizați.

Acest set de fructe de joacă este un cadou perfect pentru copiii cărora le place să se distreze în bucătărie. Se pot juca singuri sau cu prietenii, creând jocuri de rol. Ele pot fi folosite și în scopuri educaționale, ajutând copiii să învețe despre diferite tipuri de fructe și despre caracteristicile acestora.

FRUCTE 11 BUC. este setul perfect de fructe de joaca care va distra si dezvolta copiii in acelasi timp. Li se vor bucura să se joace cu aceste fructe gustoase și sănătoase, în timp ce își dezvoltă abilitățile și cunoștințele. Invită prietenii și distrează-te împreună cu aceste jucării minunate!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12569

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14568
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un mic jeep inerțial cu o remorcă care transportă o barcă. Setul este o completare excelentă la colecția de vehicule și va deveni rapid jucăria ta preferată! Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!...
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...
Referinta: 16131
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O masă de călcat pentru copii cu un design complet realist, pentru fiecare zână mică care adoră să o imite pe mama și să ajute la treburile casnice. Construcția este realizată din metal, iar partea superioară este din...
Referinta: 61100
3,03 Lei (Fara TVA)
3,61 Lei (incl. TVA)
Set cu vâsle și vâsle din plastic, potrivit pentru jocuri cu nisip de vară sau jocuri de zăpadă de iarnă. Cu el puteți construi turnuri de nisip și zăpadă, puteți colecta frunze uscate și puteți ajuta în grădina...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare