×

SET SMOOTHIE CU FRUCTE

Set de bucătărie de tăiat fructe, masă și cuțit, suc de fructe, lapte, dulceață, bol mare și blender. Faceți un smoothie delicios și sănătos și răsfățați-vă prietenii! Fructele sunt împărțite în două părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi. Așa că le puteți „tăia” și apoi le puteți pune la loc. Este atât de distractiv!

Fructele variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Culoare: albastru, roz

·       Dimensiuni pachet în cm: 21 x 29

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
12441
Add to wishlist
Descriere

Setul de blender pentru smoothie într-o pungă este jucăria perfectă pentru bucătarii mici! Include un set de bucătărie cu masă de tăiat fructe, masă și cuțit, suc de fructe, lapte, gem, bol mare și blender. Cu acest set, copiii pot crea un smoothie delicios și sănătos și își pot trata prietenii.

Una dintre cele mai amuzante caracteristici ale acestui set este că fructul este împărțit în două părți care se conectează între ele cu velcro rezistent. Acest lucru permite copiilor să le „tăie” cu cuțitul și apoi să le pună la loc. Acesta este perfect pentru dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor și pentru a învăța abilitățile de bază de gătit.

Setul de smoothie este disponibil în două culori - albastru și roz. Ambalajul măsoară 21 x 29 cm și este realizat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copiii de peste 3 ani. Produsul este fabricat in China.

Acest set de bucatarie pentru copii este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor creative ale copiilor. Pot crea diferite combinații de fructe și pot crea propriile rețete de smoothie-uri. Nu este doar distractiv, ci și educațional, deoarece copiii pot învăța despre diferite tipuri de fructe și proprietățile lor benefice.

Acest set de joacă pentru copii este perfect pentru jocurile de rol și dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Ei pot juca rolul de bucătari și pot trata prietenii lor cu un smoothie delicios. Aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja cooperarea și împărtășirea între copii.

Setul de smoothie este cadoul perfect pentru micii bucătari. Nu numai că îi va distra, ci îi va învăța și despre alimentația sănătoasă și despre importanța fructelor. Așa că nu ezitați - faceți un smoothie gustos și sănătos și răsfățați-vă prietenii!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12441

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14356
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cadă...
Referinta: 03894
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Papusa unicorn cu aspect atractiv, imbracata intr-o rochie proaspata si completata cu o geanta, o oglinda si un animal de cauciuc. Brațele și picioarele ei sunt mobile și se rup în mai multe puncte - încheieturi,...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13097
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
Set copii pentru manichiura, machiaj si coafura, ambalat intr-un blister distractiv de unicorn. Veți găsi 3 culori de lac de unghii + 2 tipuri de decorațiuni, unghii artificiale, un separator sclipitor de degete, 3...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare