×

SET DE BUCĂTARIE CU ARAGAZ

Minunatul set de gatit care va atrage orice mica gospodina si se va potrivi in orice bucatarie. Conține aragaz, oală, tigaie, cuțit și ustensile de gătit. Și pentru a face jocul și mai distractiv – legumele sunt incluse și în set! Ei bine, ești gata să gătești cel mai delicios prânz?

Aragazul NU functioneaza cu baterii!

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 30

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12443
Add to wishlist
Descriere

Setul de bucătărie cu o plită mare este jucăria perfectă pentru fiecare mică gospodină. Este conceput cu distracția și dezvoltarea imaginației copiilor și a abilităților de gătit în minte. Acest minunat set de gătit este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și se va potrivi perfect în orice bucătărie.

Setul include tot ceea ce este necesar pentru un bucătar adevărat - aragaz, oală, tigaie, cuțit și ustensile de gătit. Toate piesele sunt realizate din plastic non-toxic, ceea ce asigura siguranta copilului atunci cand se joaca. Aragazul are dimensiuni mari și are un design realist care face jocul și mai distractiv și realist.

Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale acestui set este că include și legume. Acest lucru îi permite copilului să se distreze și să învețe să gătească cu diferite ingrediente. Jocul cu legumele stimulează imaginația și creativitatea copilului, încurajându-l să creeze diferite feluri de mâncare și combinații.

Setul de bucătărie este ideal pentru a juca acasă sau la grădiniță. Nu numai că îl distrează pe copil, ci îl ajută și să-și dezvolte diverse abilități și abilități. În timp ce se joacă cu acest set, copilul își îmbunătățește abilitățile motorii, învață să numere și să recunoască diferite forme și culori.

Acest set de bucătărie este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Face parte dintr-o mare varietate de seturi de gătit și jucării de bucătărie pentru copii, care sunt concepute pentru a distra și dezvolta copiii.

Dacă vrei să-i oferi copilului tău ceva distractiv și util, acest set de gătit este alegerea perfectă. Îl va distra ore în șir și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile de gătit. Nu rata ocazia de a-ți face copilul fericit cu acest minunat set de joacă pentru copii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12443

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16038
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii meșteri! Veți găsi un clește, o cheie, o șurubelniță, o praștie și tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru un copil mai mare! Și toate...
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...
Referinta: 16075
24,71 Lei (Fara TVA)
29,40 Lei (incl. TVA)
Un set de 13 jocuri de societate distractive potrivite pentru tineri și bătrâni. Iată-le: Nu fi nebun, șah, table, dame, șah de mare, șerpi și scări, joc de fotbal, curse de cai, aventură spațială, șah cu trenuri,...
Referinta: 16090
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare