×

SET DE PETRECERE CU PIZZA ȘI INGHEȚATĂ

Un set de joaca pentru copii cu mancaruri delicioase care ii vor "incanta" pe fiecare dintre micuți. Pizza la felie și un cuțit pentru a o tăia, cartofii prăjiți preferați, înghețata delicioasă și alte lucruri irezistibile care va atrage atenția fiecărui copil. Pune pe farfurie și servește-le prietenilor tăi!

·       Dimensiuni pachet in cm: 24 x 34

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12518
Add to wishlist
Descriere

Meniul și tabla de pizza sunt setul de joacă perfect pentru copii pentru orice micuț căruia îi place să se distreze și să se bucure de mâncare delicioasă. Acest set include tot ce ai nevoie pentru a crea si a servi o pizza delicioasa care va incanta orice copil.

In set vei gasi o pizza la felie si un cutit pe care copilul il poate folosi pentru a taia pizza in bucati perfecte. Este ocazia perfectă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile motorii fine și de a se distra creând propriile combinații de pizza.

Pe lângă pizza, setul include și cartofii prăjiți preferați, care sunt un plus perfect pentru orice masă. Copiii le pot servi pe farfuria specială care face parte din setul. Tabla este perfectă pentru a crea o atmosferă realistă și pentru a te juca cu prietenii.

În set este inclusă și înghețata apetisantă și este garanția unor momente dulci de distracție. Copiii pot crea diferite combinații de arome și le pot servi prietenilor lor. Aceasta este jucăria perfectă care va dezvolta imaginația copilului și îi va distra ore în șir.

Meniul de pizza și tava într-un plic sunt realizate din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Pachetul măsoară 24 x 34 cm, ceea ce îl face ideal pentru joacă în interior sau în aer liber. Setul este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Acest set de bucătărie pentru copii este modalitatea perfectă de a te distra și de a te bucura de mâncare delicioasă împreună cu prietenii tăi!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12518

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05715
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set de cowboy cu pușcă cu două țevi, 3 cartușe, batic roșu și ecuson de șerif. Ai tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat cowboy, iar când adaugi sunetele trositoare pe care le vei auzi de fiecare dată când apeși...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...
Referinta: 09191
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
O tablă-tabletă magică uimitoare cu o copertă tip carte, pe care poți desena orice imagine pe care o poate crea imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă - gata pentru următorul...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare