×

STICK ASTRONAUT PENTRU BALOANE 37 CM

Jucărie cu soluție de săpun și vârf de plastic astronaut. Doar deșurubați mânerul, fluturați-l în aer sau suflați-l și vor cădea o mulțime de bule de săpun. Potrivit pentru aventurile captivante de vară. Disponibil la număr sau cutie (24 buc.). Pretul este pentru 1 bucata.

·       Dimensiunile flaconului în cm: 37 x 4,3

·       Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 16,5 x 26

·       Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
3,92 Lei (incl. TVA)
3,29 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19049
Add to wishlist
Descriere

COSMONAUT BALON 37 CM este jucăria perfectă pentru exterior care îi va oferi copilului tău distracție nesfârșită în zilele de vară. Această jucărie de joacă în aer liber este perfectă pentru a crea bule de săpun care să-ți distreze copilul și să se bucure de aventuri incitante.

COSMONAUT BATION 37 CM este echipat cu un varf de plastic in forma de astronaut, care confera jucariei un aspect unic. Pentru a crea bule de săpun, răsuciți pur și simplu mânerul, fluturați în aer sau suflați și veți vedea imediat că apar multe bule frumoase și strălucitoare.

Această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete, ceea ce o face o alegere perfectă pentru toți copiii cărora le place să se distreze cu bule de săpun. Este jucăria perfectă pentru a te juca în grădină, pe plajă sau în parc. Îi va oferi copilului tău ore nesfârșite de distracție și îl va umple de energie și bucurie.

Această jucărie este creată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Lichidul de săpun care este folosit pentru a crea bule este, de asemenea, sigur și inofensiv pentru pielea copiilor. Acest lucru înseamnă că poți sta liniștit știind că copilul tău se joacă cu o jucărie sigură și de calitate.

Spuma pentru bule de săpun este potrivită copiilor peste 3 ani. Aceasta este o perioadă în care copiii încep să-și dezvolte abilitățile motorii și să se distreze cu diferite jocuri. Această jucărie va ajuta copilul să-și dezvolte coordonarea și imaginația. Îl va încuraja să fie activ și să se miște, ceea ce este esențial pentru sănătatea și bunăstarea lui.

Nu ratați aventurile captivante de vară cu SPACEMAN BALLOON STICK. Această jucărie vă va distra copilul și va oferi ore nesfârșite de distracție și bucurie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19049

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 13063
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
Păpușă blondă îmbrăcată într-o rochie superbă, bogată și cu o coroană pe cap. Membrele ei sunt mobile și brațele ei se detașeză la coate și încheieturi. Dulce și fermecătoare, ea va cuceri inima fiecărei mici prințese...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06950
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Popicele de bowling colorate, dedicate animației regatul de gheață, sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu acest colorat, micuții nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, dar se vor și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare