×

BĂȚ PENTRU BALONAȘE DE SĂPUN

Băț mare grozav pentru bule mari! Scufundați în soluție, dizolvați săpunul și fluturați în aer. Gata! Deci, ai văzut bule de săpun mai mari? Bastoanele sunt disponibile la număr sau la cutie întreagă (20 buc.). Pretul este pentru 1 bucata.

·       Dimensiunile flaconului în cm: 49

·       Dimensiuni pachet in cm: 49 x 22,5 x 22,5

·       Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
8,77 Lei (incl. TVA)
7,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19050
Add to wishlist
Descriere

PIG CLIP STICK este o jucărie uimitoare pentru fete care le va distra toată vara. Este ideal pentru jocurile în aer liber și îi va oferi copilului tău nenumărate ore de distracție și bucurie.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic de înaltă calitate. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l ideal pentru mâinile mici ale copiilor. Lichidul cu săpun folosit este sigur pentru pielea delicată a bebelușului.

Această jucărie cu bule de săpun este potrivită pentru copiii peste 3 ani. Este perfect pentru vara si ii va oferi copilului tau momente magice de bucurie si distractie.

Baloanele de săpun sunt perfecte pentru zilele de vară când copiii preferă distracția și jocurile în aer liber. Nu ezita să cumperi un PIG CLIP STICK și oferă fetiței tale momente de bucurie și emoție de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19050

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
porcusorul Peppa
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09938
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a-l regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare