×

BĂȚ PENTRU BALOANE DE SĂPUN 4 VARIANTE

Băț cu soluție de săpun și vârf pentru animale de companie. Deșurubați mânerul, fluturați-l în aer și multe bule mari de săpun vor fi presărate. Potrivit pentru aventurile captivante de vară. Disponibil la număr sau cutie (24 buc.). Pretul este pentru 1 bucata.

·      Dimensiunile flaconului în cm: 37

·      Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 26 x 16

·      Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
3,61 Lei (incl. TVA)
3,03 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19051
Add to wishlist
Descriere

Balon stick 4 tipuri este jucăria perfectă pentru aventurile de vară ale copiilor. Este perfect atât pentru băieți, cât și pentru fete, cărora le place să se distreze în aer liber și să creeze bule de săpun uimitoare.

Batonul are o solutie de sapun si un varf in forma de animal. Pentru a crea bule de săpun, pur și simplu deșurubați mânerul și fluturați-l în aer.

Această jucărie este perfectă pentru lunile de vară, când copiilor le place să se distreze în aer liber și să se bucure de soare. Spuma de săpun este perfectă pentru jocuri pe plajă, în grădină sau în parc. Copiii pot concura pentru a face cele mai mari și mai frumoase bule de săpun sau pur și simplu se pot distra cu ei.

Baloanele de săpun sunt perfecte pentru sezonul de vară. Îi vor distra pe copii și îi vor ține ocupați ore întregi, oferindu-le aventuri incitante. Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau aceasta uimitoare jucarie din spuma de sapun care il va incanta si ii va oferi ore interminabile de distractie in aer liber.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19051

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05614
4,05 Lei (Fara TVA)
4,83 Lei (incl. TVA)
Pompa cu apă pentru toți fanii tineri și bătrâni ai seriei Avengers. Trageți pistonul pentru a-l umple cu apă și distrați-vă non-stop și să vă răcoriți în zilele fierbinți și umple-l cu aventură. Disponibil la bucată...
Referinta: 12368
73,92 Lei (Fara TVA)
87,96 Lei (incl. TVA)
Placă multifuncțională cu două fețe - alb și negru. Partea albă este magnetică și este pentru scris/desenat cu un marker și aranjarea magneților, partea neagră este pentru cretă. Îți poți folosi placa în trei moduri -...
Referinta: 05716
14,51 Lei (Fara TVA)
17,27 Lei (incl. TVA)
O pușcă lunetă mare cu o vizor optic pe care nu o poți rata! Are o dimensiune cu adevărat impresionantă, iar când adaugi sunetele de pocnire pe care le scoate atunci când apeși pe trăgaci - nu există nicio cale să nu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare