×

JUCĂRIE BULE DE SĂPUN, ANIMALE CU FLUIER

Jucărie cu săpun lichid pentru balonașe și vârf de elefant/maimuță cu fluier. Doar deșurubați mânerul, fluturați-l în aer și vor cădea o mulțime de bule de săpun. Potrivit pentru aventurile captivante de vară! Disponibil la bucată sau la set (24 buc.). Prețul este pentru 1 bucată.

·      Dimensiunile flaconului în cm: 4,5 x 13

·      Dimensiuni pachet în cm: 25 x 15,5 x 13

·      Material: plastic non-toxic, lichid cu săpun

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
2,09 Lei (incl. TVA)
1,76 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19055
Add to wishlist
Descriere

SUPER BOOM WHISTLE ANIMALS este o jucărie uimitoare care va transforma aventurile de vară ale copilului tău într-o adevărată distracție. Această jucărie combină două distracții preferate ale copiilor - bule de săpun și jucăriile în aer liber. Cu el, copilul tău se va putea bucura de ore nesfârșite de joacă în aer liber și se va distra alături de prietenii lor.

Jucăria este o sticlă de spumă de săpun și o duză în formă de animal cu fluier. Pentru a crea mai multe bule de săpun, pur și simplu deșurubați mânerul și fluturați-l în aer.

Baloanele de săpun sunt perfecte pentru lunile de vară, când copiilor le place să se distreze afară. Aceasta este jucăria perfectă pentru fete și băieți care iubesc jocurile în aer liber.

SUPER BOOM WHISTLING ANIMALS este jucăria perfectă pentru copii pentru lunile de vară. Va garanta distracție fără sfârșit și va crea amintiri de neuitat. Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau aceasta jucarie incitanta cu balon de sapun, care il va tine distrat si fericit toata vara.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19055

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...
Referinta: 03894
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Papusa unicorn cu aspect atractiv, imbracata intr-o rochie proaspata si completata cu o geanta, o oglinda si un animal de cauciuc. Brațele și picioarele ei sunt mobile și se rup în mai multe puncte - încheieturi,...
Referinta: 62028
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O piramidă educațională pentru bebeluși care va stimula imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Este alcătuit dintr-o bază, 5 inele cu model pentru înșirare și o rață/clovn amuzant cu o pălărie...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare