×

REMORCĂ AUTOBUZ CU RAMPĂ PLATĂBILĂ ȘI 6 MAȘINI ÎN CUTIE

Un camion de transport auto transformator, cu un design unic, care nu va trece neobservat de niciun copil. Vine cu o mulțime de caracteristici și extra: semnale sonore și luminoase, mecanism de inerție, roți de cauciuc pentru o tracțiune mai bună, o rampă de 1 m cu 2 coridoare care se transformă instantaneu într-o pistă, două catapulte și până la 6 căruțe de curse metalice. Veți găsi indicatoare de direcție și dispozitive pentru a lipi autocolantele corecte incluse în kit și a le plasa în locurile potrivite. Acum să vedem al cui cărucior va traversa primul cușca finală și va câștiga premiul „Câștigător”!

·       Dimensiuni pachet in cm: 42 x 11 x 13

·       Material: plastic netoxic, metal

·       Alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
78,86 Lei (incl. TVA)
66,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14556
Add to wishlist
Descriere

FOLDABLE RAMP 6-CAR TRAINER este un camion transformator care va impresiona orice băiat prin designul său unic și funcțiile multiple. Această jucărie este un cadou perfect pentru micii pasionați de mașini cărora le place să se distreze cu camioanele și cărucioarele.

Acest camion de transport auto vine cu multe extra care îl fac și mai distractiv și mai interesant de jucat. Există semnale sonore și luminoase care adaugă realism și emoție jocului. Mecanismul inerțial permite camionului să se miște singur după ce a fost pus în mișcare, ceea ce îi distrează și mai mult pe copii.

Roțile de cauciuc asigură o aderență mai bună pe suprafață, permițând copiilor să-l folosească atât pe suprafețe netede, cât și pe suprafețe inegale. Acest lucru îi face să se simtă ca niște șoferi adevărați atunci când camionul se mișcă lin și lin.

Cea mai impresionantă caracteristică a acestui camion de transport auto este rampa extensibilă cu două culoaruri care poate fi extinsă până la 1 metru. Această rampă devine o pistă pe care căruțele pot alerga. Acest lucru le oferă copiilor ocazia de a se distra și de a-și dezvolta abilitățile de joc competitive.

Două catapulte sunt incluse în set, care îi distrează și mai mult pe copii. Ei pot lansa cărucioarele din camion și pot crea scene de curse interesante. Cu cele 6 cărucioare metalice, acest camion de transport auto oferă posibilități infinite de joacă și distracție.

Sunt incluse, de asemenea, autocolante pe care copiii le pot plasa pe semne și dispozitive pentru a le personaliza și a-și crea propriul mediu de joacă. Acest lucru le dezvoltă abilitățile creative și îi face să se simtă niște adevărați designeri.

Camionul de transport auto cu cărucioare este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc mașinile și cursele. Oferă nu numai divertisment, dar dezvoltă și imaginația copiilor, abilitățile creative și coordonarea mișcărilor. Este cadoul perfect pentru micii pasionați de mașini cărora le place să se distreze cu camioanele și cărucioarele. Lasă cursa să înceapă și lasă cel mai rapid cărucior să câștige premiul Câștigător!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14556

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16016
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Rachete din metal cu pană inclusă. Setul este potrivit copiilor peste 5 ani si este ideal pentru primii pași in acest sport. ·       Dimensiuni în cm: 60 x 20 ·       Înălțimea penelor în cm: 7 ·       Material:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare