×

TREN AUTOBUZ PENTRU ETAJ CU 4 MAȘINI ÎN BLISTER 32 CM

Camion de transport auto cu platformă mobilă cu două etaje și rampă care transportă 4 cărucioare metalice. Transportorul auto are un mecanism inerțial, iar cărucioarele - cu tragere înapoi, ceea ce va face jocul și mai realist și incitant!

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 7 x 13

·       Material: plastic netoxic, metal

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
14577
Add to wishlist(1)
Descriere

Transportorul auto cu etaj cu 4 cărucioare este jucăria perfectă pentru micii iubitori de camioane. Acest set de joacă este un cadou perfect pentru un băiat căruia îi place să-și creeze propriile povești.

Camionul de transport auto este proiectat cu atenție la detalii și oferă posibilități infinite de joacă. Cu o platformă mobilă cu două etaje și o rampă, transportă 4 cărucioare metalice. Copiii pot încărca și descărca mașinile, creându-și propriile scenarii și aventuri.

Mașina este echipată cu un mecanism inerțial care îi permite să avanseze după ce a fost pusă în mișcare. Acest lucru face jocul și mai realist și captivant. Cărucioarele care sunt transportate cu autobuzul au și un mecanism special - tragere înapoi, care permite copiilor să le conducă înapoi și să le lase înainte cu viteză mare.

Pe lângă distracție, acest set de joacă dezvoltă și imaginația copiilor. Aceștia pot crea diferite scenarii și pot juca rolul șoferilor de camioane sau ale proprietarilor de mașini. Acest lucru îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de comunicare și sociale, precum și să-și îmbunătățească abilitățile motorii și coordonarea.

Acest camion de transport auto cu cărucioare face parte dintr-o mare varietate de jucării care pot fi combinate și adăugate pentru a crea o lume întreagă de joacă și imaginație. Copiii pot colecta și colecta diferite modele de camioane și mașini pentru a-și extinde opțiunile de joacă.

Această jucărie este un cadou ideal pentru cei mici care iubesc camioanele și mașinile. Îi va distra și le va dezvolta abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14577

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12356
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O omidă veselă pe roți care va face orice copil să zâmbească. Vine cu o sfoară de tras și 3 bile transparente. Când omida se mișcă, bilele se învârt și scot un zgomot, care este și mai atrăgător și face jucăria și mai...
Referinta: 16038
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii meșteri! Veți găsi un clește, o cheie, o șurubelniță, o praștie și tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru un copil mai mare! Și toate...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare