×

TREN DE AUTOBUZ TRANSFORMANT 6 MAȘINI ÎN TREI ETAJE ÎN BLISTER

Un camion de transport auto transformator, cu un design unic, care nu va trece neobservat de niciun copil. Vine cu o rampă și 6 cărucioare pe care le poți transporta în siguranță în remorca cu trei etaje. Întinde-l și se transformă instantaneu într-o parcare. Emotionant, nu?

·       Culoare: rosu, albastru, negru

·       Dimensiuni pachet în cm: 32 x 9 x 14

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
  • Negru
in stoc
Referinţă:
14578
Add to wishlist(1)
Descriere

Trenul transformator cu 6 vagoane și 3 etaje este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc camioanele și mașinile. Acest set de joacă este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să se distreze cu vehiculele și să-și creeze propriile povești.

Camionul transformator de transport auto are un design unic care nu va trece neobservat de niciun copil. Este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce îl face sigur pentru joacă și distracție. Camionul este disponibil în trei culori diferite - roșu, albastru și negru, permițând copiilor să aleagă modelul preferat.

Transformarea camionului este ușor și distractiv. Pur și simplu pliați remorca și devine instantaneu o parcare. Acest lucru oferă copiilor o experiență incitantă și oportunitatea de a crea diferite scene și povești cu cărucioarele lor.

Acest set de joaca este potrivit pentru copiii de la 3 ani in sus, fiind ideal pentru prescolari. Dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor dându-le oportunitatea de a-și crea propriile povești și aventuri.

Dacă vrei să-ți încânți băiețelul cu un cadou de neuitat, acest transportator auto transformator cu cărucioare este alegerea perfectă. Îl va ține distrat și ocupat ore întregi, oferindu-i posibilitatea de a-și crea propriile povești și aventuri. Nu rata ocazia de a-ți încânta băiețelul cu această jucărie uimitoare!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14578

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12468
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Set de bucatarie pentru copii, care contine 4 fructe pentru taiat, un cutit, o farfurie si un blender. Fructele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul unor plasturi velcro. Așa că le...
Referinta: 14574
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 16090
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare