×

ANVELOPE CU CATAPULT, RAMPĂ 150 CM ȘI 6 MAȘINI ÎN CUTIE

Un camion de tragere roșu cu un design unic care nu va trece neobservat de niciun copil. Vine cu o mulțime de caracteristici și extra: mecanism de inerție, roți de cauciuc pentru o tracțiune mai bună, mâner telescopic al corpului, rampă extensibilă de 1,5 m cu 2 coridoare, lansator de catapultă și un total de 6 căruțe de curse metalice - ușoare și manevrabile. Să vedem a cui mașină trece prima prin cușcă pentru a declanșa sunetul mulțimii care aplaudă! Amuzant, nu-i așa?

·       Dimensiuni pachet in cm: 43 x 10 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Putere audio: 3 baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
78,86 Lei (incl. TVA)
66,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14583
Add to wishlist
Descriere

RAMPĂ DE 150 CM ȘI ANVELOPUL CATAPULT DE 6 MAȘINI este jucăria perfectă pentru orice băiat căruia îi place să se distreze cu camioanele și cursele. Acest camion transformator nu oferă doar ore nesfârșite de distracție, ci și o serie de caracteristici și extra care vor impresiona orice copil.

Camionul roșu cu un design unic este impresionant și nu va trece neobservat de niciun copil. Este echipat cu un mecanism inerțial care permite camionului să se deplaseze singur după pornire. Acest lucru îl face și mai realist și mai distractiv de jucat.

Roțile de cauciuc ale camionului asigură o tracțiune mai bună pe suprafață, permițând copilului să-l conducă mai ușor și să se bucure de o mișcare lină. Mânerul telescopic de pe caroserie permite desfășurarea ușoară a rampei pentru a transforma camionul într-o adevărată jucărie de curse.

Dar cea mai impresionantă caracteristică a acestui camion este rampa extensibilă de 1,5 m cu 2 coridoare și un lansator de catapulte. Setul include un total de 6 cărucioare metalice care sunt ușoare și manevrabile, perfecte pentru curse.

Distracția nu se oprește aici! Camionul este echipat cu o funcție de sunet care se activează atunci când cărucioarele trec prin cușca de finisare. Acest lucru va provoca exultare și bucurie în copil, încurajându-l să creeze diferite scenarii și jocuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14583

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16117
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Jucăriile din lemn se remarcă prin durabilitatea lor în timp - nu se zgârie, nu se sparg sau se îndoaie, culorile nu se estompează și rămân la fel de proaspete ca în prima zi. Ceasul nostru pinguin din lemn cu mâinile...
Referinta: 14565
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu plug va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, iar asta o face și mai plăcută și dorită! ·       Dimensiuni pachet în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare