×

POST DE POMPIERI TRANSFORMANT CU RAMPA SI 8 MAȘINI

O mașină de pompieri transformatoare, cu un design unic, care nu va trece neobservată de niciun copil. Vine cu o mulțime de caracteristici și extra: semnale sonore și luminoase, roți de cauciuc pentru o tracțiune mai bună, o rampă de 140 cm cu 2 culouri care se transformă instantaneu într-o pistă, un lansator de catapulte și un total de 8 căruțe de curse. Acum să vedem al cui cărucior va termina primul și va câștiga premiul „Câștigător”!

·       Dimensiuni pachet in cm: 40 x 12 x 32

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
84,93 Lei (incl. TVA)
71,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14588
Add to wishlist
Descriere

Camionul de pompieri transformator cu cărucioare este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc camioanele și cursele. Acest set de joacă nu oferă doar ore nesfârșite de distracție, dar dezvoltă și imaginația și coordonarea copiilor.

Camionul de transformare are un design unic care nu va trece neobservat de niciun copil. Cu culorile și detaliile sale strălucitoare, atrage imediat atenția copiilor și îi face să se cufunde în lumea jocului. Este realizat din plastic non-toxic, sigur pentru copii și ușor de curățat.

Acest camion de jucărie vine cu o mulțime de caracteristici și extra care îl fac și mai distractiv și mai interesant de jucat. Semnalele sonore și luminoase creează realism și adaugă dispoziția jocului. Roțile din cauciuc asigură o tracțiune mai bună pe suprafață și permit camionului să se miște fără probleme și cu ușurință.

Dar cea mai interesantă parte a acestui camion de transport cu troleibuz este rampa pliabilă cu două culoaruri care se transformă instantaneu într-o cale de rulare. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scenarii și să se distreze în cursa între căruțe. Rampa poate fi extinsă până la 140 cm, ceea ce oferă suficient spațiu pentru curse și distracție.

În plus, camionul este echipat cu un lansator de catapulte care adaugă și mai multă emoție jocului. Copiii pot lansa cărucioarele din camion și pot crea diferite scenarii și provocări. Cu 8 cărucioare în set, copiii pot organiza curse și pot determina care cărucior va termina primul și va câștiga premiul Câștigător.

Camionul transformator cu pistă și 8 cărucioare este jucăria perfectă care va distra și dezvolta copiii. Nu numai că oferă ore nesfârșite de distracție, dar îi ajută și pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și abilitățile sociale. Acest set de joacă este garantat a fi distractiv și va fi jucăria preferată a fiecărui băiat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14588

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...
Referinta: 13222
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Înfrumusețați-vă mâinile cu acest frumos set de manichiură! Arată complet realist și conține tot ce ai nevoie pentru unghii cu aspect grozav: 4 culori proaspete de lac care se îndepărtează ușor cu apă; 2 culori de...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21625
16,80 Lei (Fara TVA)
19,99 Lei (incl. TVA)
Zrănitoarea moale de panda de pluș cu inel de plastic va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Culorile vesele și diferitele structuri, precum și sunetul zgomot creat de mișcarea bilelor cu model în inelul...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare