×

CAMION TRANSFORMATOR CU 4 MAȘINI ȘI RAMPĂ 115 CM

Un camion de transport auto transformator, cu un design unic, care nu va trece neobservat de niciun copil. Vine plin de caracteristici și extra: semnale sonore și luminoase, mecanism de inerție, roți de cauciuc pentru o tracțiune mai bună, o rampă de 115 cm cu 2 culoar care se transformă instantaneu într-o pistă, două catapulte și până la 4 căruțe de curse metalice. Veți găsi indicatoare de direcție și dispozitive pentru a lipi autocolantele corecte incluse în kit și a le plasa în locurile potrivite. Acum să vedem al cui cărucior va traversa primul cușca finală și va câștiga premiul „Câștigător”!

·       Dimensiuni pachet in cm: 43 x 11 x 22

·       Material: plastic netoxic, metal

·       Alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
81,90 Lei (incl. TVA)
68,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14584
Add to wishlist
Descriere

Un camion transformator cu mașini și o rampă este jucăria perfectă pentru orice mic pasionat de mașini. Acest camion pentru copii nu este doar o jucărie distractivă, ci și un cadou perfect pentru un băiat căruia îi place să se distreze cu vehiculele.

Acest camion de transport auto are un design unic care nu va trece neobservat de niciun copil. A fost creat cu mare atenție la detalii și este plin de funcții și extra care îi vor distra pe copii ore întregi.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestui camion este că are un mecanism inerțial. Aceasta înseamnă că atunci când îi dați drumul, va merge înainte doar folosind propria sa energie. Acesta este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze cu mașinile și să le urmărească pe podea.

Camionul are, de asemenea, semnale sonore și luminoase care fac jocul și mai realist și distractiv. Copiii se vor simți ca niște șoferi adevărați când activează aceste funcții și se vor distra cu camionul.

Un alt aspect grozav al acestui camion este că are roți de cauciuc care oferă o tracțiune mai bună la suprafață. Aceasta înseamnă că copiii îl pot folosi atât în interior, cât și în aer liber, fără să-și facă griji că roțile nu se mișcă lin.

Dar cea mai interesantă caracteristică a acestui camion este rampa lungă de 115 cm. Are 2 culoare și se transformă instantaneu într-o pistă de curse. Copiii pot plasa cărucioarele pe rampă și le pot lansa să se concureze între ei. Acesta este perfect pentru a vă dezvolta tehnicile de condus în curse și pentru a vă distra cu prietenii.

În set sunt incluse și două catapulte, care îi distrează și mai mult pe copii. Ei pot lansa cărucioarele din camion și se pot distra cu ele. Aceasta este caracteristica perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze filmând și jucând diferite jocuri.

Camionul de jucărie include și 4 cărucioare metalice care sunt perfecte pentru curse. Copiii le pot plasa pe rampă și le pot elibera pentru a vedea care cărucior va traversa primul cușca finală și va câștiga premiul Câștigător.

Setul include, de asemenea, indicatori și dispozitive în care copiii pot lipi autocolantele corecte. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta imaginația și abilitățile creative în timp ce se distrează.

Un camion transformator cu cărucioare și o pistă este setul de joacă perfect pentru un băiat. Oferă multă distracție și oportunități de a se juca și de a dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copiilor. Acest camion este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește mașinile și cursele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14584

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare