×

SET CĂRUCIOR ROZ CU BEBELUȘ

Set cărucior și bebeluș din plastic roz - ce fetiță ar putea rezista acestei combinații grozave? Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă cu glugă și urechi și vine cu un cadou - un biberon. Căruciorul se pliază si ia dimensiuni compacte pentru depozitare si transport.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·      Dimensiuni pachet in cm: 22 x 8 x 50

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
34,87 Lei (incl. TVA)
29,30 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12322
Add to wishlist
Descriere

Căruciorul pentru păpuși este setul de joacă perfect pentru micile prințese. Oferă nu numai divertisment, ci și o oportunitate de a dezvolta imaginația și de a avea grijă de ceilalți.

Acest cărucior pentru păpuși este fabricat din plastic rezistent, care este potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Este în culoarea roz, care este perfectă pentru fete și le face să se simtă ca niște mame adevărate.

Setul include, de asemenea, un bebeluș drăguț purtând o salopetă cu glugă și urechi. Este compania perfecta pentru joaca si plimbari cu caruciorul. Bebelușul vine cu un cadou – un biberon, care stimulează și mai mult imaginația copilului și îl încurajează să aibă grijă de bebelușul său.

Căruciorul pentru păpuși este pliabil și ușor de depozitat și transportat. Acest lucru îl face ideal pentru călătorii și joacă în aer liber. Micuțele mămici îl pot lua cu ei peste tot și se pot distra cu păpușa lor preferată.

Acest set de joaca este un cadou ideal pentru orice fetita peste 3 ani. Nu numai că o va distra pe mica prințesă, dar îi va dezvolta și imaginația, grija și responsabilitatea. Căruciorul pentru păpuși este modalitatea perfectă pentru ca un copil să învețe să aibă grijă și să-i iubească pe ceilalți. Este ideal pentru jocuri de rol și pentru crearea diferitelor scenarii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12322

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12344
8,13 Lei (Fara TVA)
9,67 Lei (incl. TVA)
Un set compus din 5 figurine Star Rangers cu care sa pornești în lupta dintre bine si rău. Fii parte din aventură și recreează diferite scene din serialul TV sau înventează propriile scenarii! ·       Dimensiuni...
Referinta: 13121
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O paletă de machiaj în forma unei girafe colorate cu capac glisant pe care micile zâne o vor aprecia. Paleta are 3 sertare, iar fiecare sertar conține un tip diferit de machiaj și anume umbre, fard de obraz și luciu....
Referinta: 09939
5,84 Lei (Fara TVA)
6,95 Lei (incl. TVA)
Ceas de mână excelent cu cadran electronic care arată data și ora. Asigurați-vă că trageți banda albă pentru a o regla folosind butoanele mici din partea dreaptă a carcasei. Pentru a închide ceasul, glisați-l în sus....
Referinta: 14357
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare