×
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Înregistrare, autentificare și prețuri

Înregistrarea este simplă și rapidă Accesați acest link și completați zonele aferente cu numele, adresa de e-mail și parola. Veți avea imediat acces la comerțul en-gros.

Dacă deja v-ați înregistrat accesați acest link și introduceți e-mailul și parola.În cazul în care v-ați uitat parola, utilizați acest link pentru a o schimba.

Vindem doar en-gros. Din acest motiv prețurile noastre nu sunt vizibile în mod public. Puteți vedea prețurile doar după înregistrare. Nu durează mai mult de 1 minut. Accesați următorul link. În cazul în care v-ați înregistrat deja, utilizați acest link pentru autentificare.

Suntem o firmă înregistrată în Uniunea Europeană în scopuri de TVA. În momentul în care clientul este și el o companie asemănătoare, acesta nu plătește TVA. Dacă nu sunteți înregistrat în scopuri TVA, atunci ne veți achita TVA-ul aferent de 19% din România.

Plasarea comenzilor

Adăugați produsele dorite în coș. În momentul în care ați definitivat comanda, verificați și completați adresa de livrare și finalizați procesul. Este rapid și ușor.
Comanda minimă este de 500 de Lei (TVA inclus) iar taxa de livrare este de 30 de Lei (TVA inclus). Oferim, de asemenea, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 1000 Lei (TVA inclus).
Da. Nu există o cantitate minimă pe produs. Doar suma minimă pentru comandă - 500 Lei (TVA inclus).
Da. Contactăm toți clienții noi pentru a confirma numărul de telefon și adresa de livrare. Pentru clienții recurenți, vă vom informa pe WhatsApp cu privire la detaliile comenzii.
Da. Dacă vreți să adăugați/eliminați anumite produse sau să faceți anumite modificări vă rugăm să ne scrieți pe WhatsApp la nr. +359878626363
Da. Dacă este disponibilă vreo opțiune, puteți alege după preferințele dvs. De asemenea, vor fi selectate toate elementele care au implicit opțiunea “aleatoriu/mix”. În acest caz, dacă comandați 1 buc, vă vom trimite o culoare/opțiune aleatorie. Dacă comandați mai mult de 1 buc, vă vom trimite un mix de culori/opțiuni disponibile.
Dacă sunteți o companie înregistrată în scopuri de TVA, nu veți plăti TVA. În caz contrar veți achita TVA-ul standard din România de 19%.

Livrare, plată și reduceri

Puteți plăti comenzile direct la curier. De asemenea, puteți achita prin card bancar sau transfer bancar. ArmToys are un cont bancar românesc unde puteți transfera banii. Transferul bancar și plățile cu cardul reprezintă cea mai bună modalitate de a achita contravaloarea comenzii dumneavoastră. Oferim o reducere suplimentară de 3% la orice comandă achitată cu cardul sau prin transfer bancar.

Plasați comanda și alegeți ca și modalitate de plată transfer/card bancar. Vă vom pregăti comanda și în momentul în care este gata vă vom trimite factura însoțită de detaliile bancare/un link aferent de plată cu cardul. Vom expedia comanda imediat după plată. Recomandăm această modalitate de plată și oferim o reducere suplimentară de 3% în aceste cazuri.
Colaborăm cu Fan Courier iar comenzile vor fi trimise direct la adresa dumneavoastră.
Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 1000 Lei (TVA inclus). Pentru comenzile cuprinse între 500-1000 de Lei se percepe o taxă de transport de 30 de Lei (TVA inclus).
Majoritatea comenzilor sunt livrate în aceeași zi lucrătoare. În unele cazuri vom trimite comanda în următoarea zi lucrătoare. Pentru București timpul de livrare este de 1 zi. Pentru orașele cu depozite Fan Courier - 2 zile. Pentru localitățile fără depozite Fan Courier timpul de livrare este de 3-5 zile.
La comenzile de peste 1000 Lei oferim livrarea gratuită. Pentru comenzile cuprinse între 2000-10000 Lei oferim reduceri de până la 15%. În plus veți beneficia de o reducere suplimentară de 3% dacă achitați contravaloarea comenzii prin transfer bancar sau cu cardul bancar.
Dacă sunteți un client fidel cu comenzi regulate (10000 Lei sau mai mult), vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp (+359878626363) și vom întocmi o ofertă atractivă pentru dvs.

Facturi, etichete, certificate și retururi

Da. Emitem întotdeauna factură pentru toate comenzile. Factura este în limba română iar sumele în LEI.
Factura este în limba română iar sumele sunt trecute în LEI.
Oferim etichete în limba română pentru toate jucăriile. Le veți primi la sosirea comenzii. Trebuie doar să le lipiți pe jucării.

Da. Toate jucăriile au cod de bare. Pentru o mai bună gestionare, am inclus codurile de bare pe factură.

Da. Putem furniza certificate EN și CE pentru produse la cerere.
Se întâmplă rar, dar uneori este posibil ca o jucărie să prezinte un defect. Vă rugăm să ne trimiteți o poză a jucăriei și o descriere a defectului. Îl vom credita pentru următoarea dvs. comandă.

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare