×

MAȘIN OFF-ROAD CU TELECOMANDĂ SENZOR

Încercați o experiență diferită cu acest jeep de aventură extremă diferit! Vine cu 2 moduri de control – o telecomandă clasică, tip joystick și un dispozitiv special cu brățară pentru control prin gesturi. Raza de acțiune a ambelor tipuri de comenzi este de până la 100 de metri. Mașina are un design și o construcție unică care permit conducerea pe drumuri denivelate. Are control radio complet înainte/înapoi și stânga/dreapta. Este realizată din material ușor, cu rezistență puternică la impact. Și datorită anvelopelor sale speciale de teren cu amortizoare instalate suplimentar, se poate întoarce la 360 de grade chiar și la o viteză destul de mare. Motorul puternic, care dezvoltă peste 40 km/h , și luminile 3D sunt doar câteva accesorii suplimentare care fac această mașină unică să fie și mai dorită și iubită!

Setul include și 2 buc. Cablu de încărcare USB - unul pentru mașină și unul pentru telecomanda tactilă.

·       Culoare: albastru, verde

·       Dimensiuni pachet în cm: 32,5 x 18 x 15,5

·       Alimentare pentru mașină: 1 x baterie de 3,7 V (inclusă)

·       Alimentare pentru telecomandă: 2 x 1,5 V AA baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
142,59 Lei (incl. TVA)
119,82 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
in stoc
Referinţă:
14496
Add to wishlist
Descriere

Mașina offroad cu telecomandă este un produs unic, care vă va oferi o experiență diferită și interesantă și aventuri extreme. Acest jeep vine cu două moduri de control - telecomandă clasică, de tip joystick și un dispozitiv special de control prin gesturi. Raza de acțiune a telecomenzii este de până la 100 de metri, indiferent de modul selectat.

Mașina în sine are un design și o construcție unică care permite conducerea pe teren accidentat. Există un control radio complet al mișcării înainte/înapoi și stânga/dreapta. Este fabricată din material ușor cu rezistență puternică la impact, ceea ce o face extrem de durabilă și de lungă durată.

OFROAD CAR se distinge, de asemenea, prin anvelopele sale speciale, care sunt echipate cu amortizoare montate suplimentar. Acest lucru permite mașinii să se rotească la 360 de grade, și destul de rapid. Astfel, puteți experimenta o adevărată emoție și adrenalină atunci când mergeți cu ea.

Motorul puternic al mașinii OFFROAD CAR dezvoltă o viteză de peste 40 km/h, ceea ce o face ideală pentru aventuri rapide și extreme. În plus, este echipată cu lumini 3D care o fac și mai izbitoare și mai atractivă.

Kitul include, de asemenea, 2 cabluri de încărcare USB - 1 pentru mașină și 1 pentru telecomanda tactilă. Acest lucru vă oferă comoditate și o încărcare ușoară a dispozitivelor.

OFFROAD CAR este disponibil în două culori - albastru și verde, permițându-vă să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs.

Dimensiunile pachetului sunt de 32,5 x 18 x 15,5 centimetri, ceea ce îl face convenabil de depozitat și transportat.

Mașina este alimentată de 1 bucată de baterie de 3,7V, care este inclusă. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA de 1,5 V, care nu sunt incluse.

AUTOMOBILUL OFROAD este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este potrivită pentru copii cu vârsta peste 6 ani, fiind o jucărie ideală pentru băieții mari.

Acest jeep pentru copii cu telecomandă este un cadou perfect pentru orice copil care iubește aventurile extreme și mașinile. Mașina OFFROAD CAR combină distracția, emoția și designul unic, ceea ce o face o jucărie indispensabilă pentru orice mic pasionat de mașini.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14496

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12411
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Un set de 3 cuburi cu model, fiecare cu două găuri și un total de 6 elemente în formele corespunzătoare. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru cel mic să potrivească formele...
Referinta: 16007
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic. ·       Lungimea șarpelui în cm: 40 ·       Material: plastic non-toxic ·...
Referinta: 13169
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Această casă castel cu o roată, un leagăn și doi cățeluși drăguți este cadoul suprem pentru orice fetiță! Setul este confectionat din plastic in culori placute, iar castelul in sine (la fel si cutia) are un maner...
Referinta: 82013
20,27 Lei (Fara TVA)
24,12 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling CIMBARI colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu ele, destul de imperceptibil, copilul își va îmbunătăți concentrarea și coordonarea, își va dezvolta percepția culorilor,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare