×

CASTEL CU ROATĂ VIENEZĂ

Această casă castel cu o roată, un leagăn și doi cățeluși drăguți este cadoul suprem pentru orice fetiță! Setul este confectionat din plastic in culori placute, iar castelul in sine (la fel si cutia) are un maner convenabil astfel incat sa il poti lua oriunde cu tine. Deschideți ușa din spatele acesteia și cele două etaje vor fi dezvăluite. Puteți găzdui puii acolo - câte unul pe etaj. Sau păpuși mici. Lasă-ți imaginația să te ghideze - cu siguranță direcția va fi corectă!

·       Dimensiuni pachet în cm: 35 x 8 x 21

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13169
Add to wishlist
Descriere

CASTELUL CU FERIS este o jucărie uimitoare pentru copii care va încânta orice fetiță. Această casă castel cu o roată, un leagăn și doi cățeluși drăguți este cel mai bun cadou pe care îl poți oferi copilului tău.

Setul este realizat din plastic de inalta calitate in culori placute care vor atrage atentia oricarui copil. Castelul în sine, precum și cutia au un mâner convenabil, care îl face ușor de transportat oriunde cu tine. Așa că copilul tău se va putea distra mereu cu jucăria lui preferată, indiferent unde se află.

Deschide ușa din spatele castelului și cele două etaje vor fi dezvăluite. Aici copilul dumneavoastră poate găzdui câinii mici – câte unul pe etaj. Dacă preferă, poate pune și păpuși mici. Posibilitățile de joacă sunt nesfârșite, iar copilul tău va fi distrat ore întregi.

CASTELUL CU FERRIS este potrivit copiilor peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța și distracția copilului dumneavoastră. Materialul din care este fabricat este plastic non-toxic, sigur pentru copii. Poți fi sigur că copilul tău se va distra în siguranță cu această jucărie.

WINNERS WHEEL CASTLE este fabricat în China cu standarde înalte de calitate. Poti fi sigur ca ai achizitionat un produs de o calitate excelenta care va satisface asteptarile tale.

Nu ezita să-i faci cadou fetiței tale această jucărie uimitoare. CASTLE WITH VIENNA WHEEL este setul de joacă perfect pentru fete care va dezvolta imaginația și creativitatea copilului dumneavoastră. Lasă-l să se cufunde în lumea jocului și a distracției cu această jucărie minunată.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13169

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16038
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii meșteri! Veți găsi un clește, o cheie, o șurubelniță, o praștie și tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru un copil mai mare! Și toate...
Referinta: 05647
20,63 Lei (Fara TVA)
24,55 Lei (incl. TVA)
Un set de pistol interesante cu săgeți moi, două butoiașe și o țintă - grozav pentru jocul solo sau bătălii distractive cu prietenii. Distrează-te după bunul plac și fii calm - nu vei fi rănit, pentru că săgețile sunt...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare