×

BARCĂ CU MOTOR ȘI TELECOMANDĂ

Barcă din plastic cu telecomandă și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cadă acasă! Se mișcă în două direcții - înainte și înapoi.

·       Dimensiuni pachet în cm: 27,5 x 11 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare pentru barcă: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare pentru telecomandă: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivită pentru copii  peste 14 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14356
Add to wishlist(1)
Descriere

Radio Control Boat in a Box este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care iubesc bărcile cu motor și jucăriile cu telecomandă. Această barcă din plastic cu telecomandă și lumini este perfectă pentru copiii mari și părinții imaginativi.

Forma și designul jucăriei au fost create astfel încât să poată fi transportată pe apă. Asta înseamnă că te poți distra cu el atât la piscină, cât și în cada de acasă.

Această jucărie este potrivită copiilor peste 14 ani cărora le plac bărcile cu motor și jocurile cu telecomandă. Este cadoul perfect de ziua de nastere sau de sarbatoare pentru orice baiat care iubeste sporturile nautice si aventura.

Această barcă cu telecomandă este concepută pentru a oferi copiilor ore nesfârșite de distracție și distracție. Această jucărie va dezvolta abilitățile copiilor de control de la distanță și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și creativitatea.

Nu ratați ocazia de a vă distra cu Radio Control Boat. Este modalitatea perfectă de a te răsfăța în aventurile acvatice și de a crea amintiri de neuitat alături de copilul tău. Comanda acum și bucură-te de distracție fără sfârșit cu această jucărie uimitoare!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14356

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16174
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Baterie pentru copii cu baterie cu aspect realist, ideala pentru jocuri acasa, la gradinita sau chiar in curte. Capul său poate fi dezasamblat și mutat în sus și în jos, ceea ce adaugă și mai mult realism jocurilor....
Referinta: 06859
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Cunoscutul și îndrăgitul joc „Darts” vine într-o versiune diferită, dar totuși distractivă - cu veste și bile. Există doi jucători - există două veste în set. Pune-le și fugi! Câștigătorul este cel care reușește mai...
Referinta: 06606
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un joc distractiv „Lotto”, o variantă a clasicului „Bingo”. Conține 90 de dame din lemn cu numerele de la 1 la 90 și 48 de cărți de joc cu 15 numere împărțite egal în 4 culori. Cum să joci? Cărțile sunt împărțite...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14501
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de constructii pentru copii, tip excavator, cu un design stilat si original. Are o platformă rotativă cu braț mobil și cupă. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și tracțiune puternică,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare