×

BETONIERĂ DINOZAUR CU RADIOCOMANDĂ

O betonieră pentru copii cu un aspect atractiv, care va arăta grozav printre celelalte vehicule din colecție. Cabina reprezinta un cap de dinozaur, este controlata de un volan de la distanta si se misca inainte/inapoi - toate extrasele care sunt o garantie a bunei dispozitii si a distractiei la maxim!

·       Dimensiuni pachet în cm: 35,5 x 10,5 x 21,5

·       Alimentare pentru camion de beton: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14448
Add to wishlist
Descriere

Camionul din beton Dinosaur este completarea perfectă pentru colecția dvs. de vehicule. Este un camion de beton pentru copii cu un aspect atractiv, care îl va ridica deasupra altor jucării din colecția ta. Cabina camionului de beton are forma unui cap de dinozaur, ceea ce îl face și mai distractiv și interesant pentru copii.

Conducerea unui camion de beton devine ușor și distractiv cu ajutorul unei telecomenzi. Copiii îl pot conduce înainte și înapoi, ceea ce îi face să se simtă ca niște șoferi adevărați. Aceste plusuri sunt o garanție a bunei dispoziții și a divertismentului maxim.

Dimensiunile pachetului sunt de 35,5 x 10,5 x 21,5 centimetri, ceea ce îl face convenabil de jucat și depozitat. Camionul de beton este alimentat de 3 baterii AA, care nu sunt incluse în kit. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA, care, de asemenea, nu sunt incluse.

Camionul de beton este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii pasionați de mașini de construcții. Produsul este fabricat în China, respectând toate standardele de calitate și siguranță.

Acest camion de beton de jucărie este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze și să se joace cu diferite vehicule.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14448

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14315
54,80 Lei (Fara TVA)
65,21 Lei (incl. TVA)
Vă prezentăm un set pe care fanii vitezei rapide și a dinozaurilor o vor aprecia cu siguranță. Componentele sale sunt flexibile si extrem de ușor de asamblat, iar lungimea sa este de 245 cm. Mașinuța funcționează cu...
Referinta: 16038
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Un set grozav de instrumente concepute pentru toți micii meșteri! Veți găsi un clește, o cheie, o șurubelniță, o praștie și tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație. Și de ce nu pentru un copil mai mare! Și toate...
Referinta: 12574
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un interesant sortator de case pentru câini cu 10 forme colorate care va stimula imaginația și creativitatea micilor oameni răutăcioși. Are o sfoară cu inel de tragere, roți, ușă care se deschide și 10 găuri, câte 3...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare