×

SORTATOR CINI ONLINE

Un interesant sortator de case pentru câini cu 10 forme colorate care va stimula imaginația și creativitatea micilor oameni răutăcioși. Are o sfoară cu inel de tragere, roți, ușă care se deschide și 10 găuri, câte 3 pe fiecare parte a casei și 4 pe acoperiș. Toate găurile sunt diferite și va fi distracție nesfârșită și o provocare pentru copil să încadreze formele de plastic în găurile corecte ale sortatorului.

·       Numar de piese: 11

·       Dimensiuni in cm: 24 x 12 x 15

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12574
Add to wishlist
Descriere

House Dog Sorter este o jucărie distractivă și educativă concepută pentru băieți și fete peste 12 luni. Aceasta frumoasa jucarie va dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau, oferindu-i ocazia sa se distreze si sa invete in acelasi timp.

Sortatorul este o casă pentru câini cu 10 forme colorate care trebuie să se potrivească în găurile corecte. Vine cu un șnur cu un inel de tragere, ceea ce îl face ușor de transportat. Casa are roti care permit copilului sa o deplaseze usor pe podea. Ușa care se deschide și deschiderile de pe casă și acoperișul acesteia oferă o varietate de posibilități de joacă.

Toate găurile din sortator sunt diferite și reprezintă o provocare pentru copil să potrivească formele de plastic în găurile corecte. Acest lucru va dezvolta abilitățile motorii mâinii și precizia mișcărilor copilului, ajutându-l să-și dezvolte abilitățile de sortare și potrivire.

Sortatorul nu este doar o jucărie distractivă, ci și una educativă. Îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de sortare, potrivire și precizie. Această jucărie este ideală pentru dezvoltarea motilității mâinii copilului și a coordonării mișcărilor.

Sortatorul Casei pentru câini este o jucărie de calitate care vă va distra copilul și îl va ajuta să-și dezvolte abilități importante. Este potrivit pentru copiii peste 12 luni si este un cadou ideal pentru cei mici obraznici. Lăsați copilul să se distreze și să învețe cu această jucărie distractivă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12574

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 02892
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Figurină din plastic a eroului cu membre mobile și efect de lumină. Este suficient să apeși butonul de pe spatele său pentru a aprinde lumina roșie. Fă parte din aventură recreând diferite scene din serial sau...
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare