×

MASCĂ STRĂLUCITOARE CU 3 FIGURINE

Activează-ți brățara și devii personajul din serie pentru a obține și tu super-puteri! Masca strălucitoare vine cu 3 minifigurine pentru a face timpul de joacă și mai interesant și mai antrenant!

·       Culoarea măștii: roșu, verde, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 6 x 33

·       Alimentare: 3 baterii AG de 1,5 V (incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
42,45 Lei (incl. TVA)
35,67 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Rosu
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12358
Add to wishlist
Descriere

Masca luminoasă cu 3 cifre este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va transporta în lumea captivantă a seriei lor preferate. Această mască de carnaval pentru copii este completarea perfectă pentru jocurile celor mici, oferindu-le posibilitatea de a deveni personajele serialului și de a câștiga super puteri.

Masca este alimentată de 3 baterii AG de 1,5V, care sunt incluse în kit. Acest lucru asigură că masca va străluci mult timp în timp ce copiii se distrează cu ea. Materialul din care este confectionata masca este plastic non-toxic, care este sigur pentru copii si indeplineste toate standardele europene de calitate si siguranta.

Masca luminoasa este potrivita copiilor peste 3 ani. Este conceput pentru a distra și a distra pe cei mici, permițându-le să devină personajele lor preferate din serial și să experimenteze aventuri uimitoare.

Această mască de carnaval cu trei figuri de personaje este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește serialul și este încântat de aventurile personajelor. Îi va distra și ocupa mult timp, dându-le oportunitatea de a deveni personajele lor preferate și de a experimenta aventuri uimitoare. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie unică care îl va încânta și îl va distra.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12358

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare