×

SET DE CEAI CU TAVĂ ȘI DESERTURI

Set de copii cu ceainic, zahăr, 2 căni cu farfurioare, linguri și tavă. Desigur, o petrecere cu ceai nu poate fi completă fără dulciuri - există și dulciuri în pachet! Acum doar dați-vă frâu liber imaginației și vă va conduce în direcția corectă pentru a transforma jocul într-o realitate magică!

·       Dimensiuni pachet in cm: 38 x 6 x 30

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
44,58 Lei (incl. TVA)
37,46 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12418
Add to wishlist
Descriere

Setul de ceai cu tava si deserturi in cutie este jucaria perfecta pentru micile printese carora le place sa organizeze ceaiuri si sa se distreze cu prietenii. Acest set pentru copii include tot ce aveți nevoie pentru o petrecere de ceai grozavă - un ceainic, un vas de zahăr, două căni cu farfurioare și linguri, precum și o tavă pentru a servi deserturi delicioase.

Cu aspectul său luminos și colorat, tava și setul de ceai pentru desert vor atrage atenția oricărui copil. Copiii se vor distra pretinzând că sunt adulți și jucând rolurile de bucătar, chelner și invitat. Ei pot învăța să aibă grijă de ceilalți, servind ceai și deserturi prietenilor sau membrilor familiei lor.

Setul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani care au vârsta suficientă pentru a se distra cu această jucărie fără supravegherea unui adult. Produsul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Acest set de bucatarie pentru copii este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor creative ale copiilor. Se pot distra creând diferite povești și jocuri de rol cu prietenii lor. Acest set de ceai este o jucărie perfectă pentru fetele cărora le place să se joace cu jucăriile de bucătărie și să devină mici bucătari și ospătari.

Nu ratați șansa de a transforma jocul într-o realitate magică cu acest minunat set de ceai. Copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile sociale și de comunicare în timp ce se joacă cu această jucărie. Este un cadou perfect pentru o zi de naștere sau altă ocazie specială și va face fericit orice copil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12418

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05694
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Fii un câștigător pe câmpul de luptă cu această mitralieră grozavă cu apă! Doar îndreptați-vă ținta, țintiți și trageți! Conține: geantă cu bombe de apă. ·       Dimensiunile armei în cm: 39 x 15 x 3 ·...
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare