×

CUBURI DE LEGO 110 PIESE

Un set de cuburi de constructie format din 110 piese mari, potrivit chiar și pentru constructorii începători! Blocurile sunt realizate din plastic rezistent, non-toxic, ceea ce le face inofensive și asigură siguranța copiilor tai. Aranjarea cărămizilor colorate, sub formă diferite forme, dezvoltă și îmbogățește imaginația, dexteritatea și gândirea logică.

·       Numar de piese: 110

·       Dimensiuni pachet in cm: 63 x 13

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în BULGARIA

Citeste mai multArata mai putin
46,12 Lei (incl. TVA)
38,76 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
86008
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție Cimbari de 110 piese este modalitatea perfectă de a-ți distra copilul și de a-l ajuta să-și dezvolte imaginația, dexteritatea și gândirea logică. Acest constructor colorat este potrivit chiar și pentru constructorii începători și oferă posibilități nesfârșite de a crea diferite forme și structuri.

Blocurile de construcție sunt fabricate din plastic netoxic și durabil, ceea ce le face inofensive și asigură siguranța comorii tale. Sunt ușoare și ușor de pus și scos, permițând copiilor să-și creeze și să-și modifice creațiile în funcție de imaginația lor.

Cu 110 piese în set, acest constructor oferă suficientă varietate pentru a crea diferite forme și structuri. Copiii își pot crea structuri clasice precum turnuri, poduri și case, precum și își pot folosi imaginația pentru a crea creații unice și creative.

Dimensiunile pachetului sunt de 63 x 13 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Materialul folosit pentru realizarea constructorului este plastic netoxic, care este sigur pentru copii și asigură durabilitatea produsului.

Setul de construcție Cimbari este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru copiii mici care abia încep să cunoască lumea construcțiilor. Ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și capacitatea de a urma instrucțiunile.

Acest constructor este fabricat în Bulgaria, ceea ce garantează calitate înaltă și conformitate cu toate standardele de siguranță. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete, făcându-l perfect pentru orice mic constructor.

Profitați de ocazie pentru a vă distra copilul și încurajați-l să-și exprime imaginația și creativitatea. Jucaria este cadoul perfect pentru orice copil si va distra si educa in egala masura.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
86008

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Kimbari / Cimbari
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05729
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Include pușcă cu lunetă, 6 bile luminoase, 2 săgeți de spumă, arc cu 3 săgeți, țintă din plastic. ·...
Referinta: 82008
15,17 Lei (Fara TVA)
18,06 Lei (incl. TVA)
Cântă un cântec de leagăn păpușii tale. Și de ce să nu-i spui o poveste înainte de culcare pentru a face sfârșitul zilei și mai fabulos! Datorită formei geometrice a picioarelor, patul balansoar se va balansa mult...
Referinta: 16091
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Little Pony puzzle pentru copii pentru toți fanii animației! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Și în timp ce rezolvi puzzle-ul - nu uita să te distrezi! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare