×

TOBOGAN 178 PIESE

Un constructor interesant cu 4 turnuri și un tobogan pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Construiți structura pe șantier, încercând să aranjați elementele astfel încât bilele să treacă nestingherite pe tobogan. Sunt incluse două șantiere și este alegerea dvs. să le utilizați pe ambele sau doar pe unul. Setul conține un prospect cu instrucțiuni detaliate de asamblare. Puteți să rămâneți cu el sau să improvizați și să vă creați propriile modele!

·       Numar de piese: 178

·       Dimensiuni pachet in cm: 33 x 10 x 26

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
80,38 Lei (incl. TVA)
67,55 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16084
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de construcție al toboganelor din 178 de piese este produsul perfect pentru copiii cărora le place să construiască cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Oferă un joc interesant și distractiv care îi va ține ocupați pe copii mult timp.

Constructorul include 4 turnuri și un tobogan care poate fi construit pe șantier. Copiii se pot distra aranjand elementele astfel incat bilele sa treaca lin pe tobogan. Aceasta este o modalitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Două șantiere sunt incluse în set, oferind copiilor posibilitatea de a alege să le folosească pe ambele sau doar pe unul. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite combinații și să își dezvolte creativitatea.

Setul de construcție al toboganelor din 178 de piese este realizat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii de peste 3 ani și oferă nenumărate oportunități de distracție și joacă.

Este inclus și un pliant cu instrucțiuni detaliate de asamblare. Copiii pot să rămână cu ea sau să improvizeze și să își creeze propriile proiecte. Acest lucru le stimulează creativitatea și imaginația.

Dimensiunile pachetului sunt de 33 x 10 x 26 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să construiască și să creeze.

Constructorul copiilor oferă distracție și divertisment copiilor, permițându-le să monteze și să creeze propriile proiecte. Acest constructor este modalitatea perfectă de a dezvolta gândirea creativă și imaginația copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16084

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13130
37,46 Lei (Fara TVA)
44,58 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș adormit purtând o salopetă cu buline și o căciuliță pe cap. Corpul este din plastic, iar capul este din cauciuc. Apăsați mașina de tuns pe piept pentru a auzi sunetele distractive ale bebelușului. În set...
Referinta: 05718
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Sunteți gata să cuceriți oceane și să capturați nave în timp ce căutați comori pierdute? Da? Apoi înarmați-vă cu pistolul și puneți pe ochi  bandajul negru obligatoriu cu simbolul pirat – un craniu și oase încrucișate...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare