×

AUTOBUZ CU SORTATOR ȘI TELEFON

Un sortator vesel cu un acoperiș care se deschide și un telefon, care îi va ajuta pe adolescenți să recunoască diferite culori și forme și să stimuleze dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va forma în sine toate aceste calități utile și o grămadă de altele!

Jucăria conține 8 blocuri de construcție și 5 figurine de diferite forme.

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Numar de piese: 14

·       Dimensiuni pachet in cm: 25 x 23

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 1 an.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12525
Add to wishlist
Descriere

Sortatorul de autobuze telefonice este o jucărie distractivă și educativă care îi va ajuta pe copiii mici să recunoască diferite culori și forme. Acest autobuz distractiv de sortare are un acoperiș care se deschide și include un telefon, care stimulează și mai mult dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni ale copilului.

Sortatorul „Autobuz cu telefon” a fost creat pentru a distra și educa copiii peste 1 an. Conține 8 blocuri de construcție și 5 figuri de diferite forme. Combinațiile de culori ale blocurilor și figurilor variază și pot fi diferite de cele din imagine, ceea ce adaugă varietate și provocare jocului.

Sortatorul pentru autobuze telefonice este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este ușor și confortabil de ținut, ceea ce îl face potrivit pentru mâinile copiilor mici. Dimensiunile pachetului sunt de 25 x 23 cm, ceea ce îl face ușor portabil și convenabil pentru depozitare.

Această jucărie educativă de sortare va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile de recunoaștere a culorilor și formelor. În timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va forma în sine toate aceste calități utile și multe altele!

Sortatorul Autobuz cu telefon este un cadou ideal pentru copiii mici cărora le place să sorteze și să asambleze lucruri. Nu numai că îl va distra pe copil, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile cognitive și motorii. Această jucărie este potrivită atât pentru joacă solo, cât și pentru joacă cu părinții sau alți copii.

Sortatorul „Autobuz cu telefon” este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Este conceput pentru divertismentul și educația copiilor în minte și va fi o completare excelentă pentru activitățile lor de joacă. Alege acest sortator vesel si lasa copilul sa se distreze si sa invete intr-un mod distractiv!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12525

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12492
19,61 Lei (Fara TVA)
23,34 Lei (incl. TVA)
Un coș de cumpărături pliabil din plastic în culori calde, pastelate, care va atrage atenția fiecărei mici gospodine. Potrivit pentru cumpărături cu mama, o plimbare în parc sau jocuri distractive acasă. Căruciorul...
Referinta: 02593
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Pokemonul galben vine la noi complet cu o siluetă strălucitoare. În plus, are efecte de sunet și lumină în sine, odată ce îl porniți de la butonul mic de pe spate. Potrivit pentru distracție solo și jocuri distractive...
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...
Referinta: 21548
31,59 Lei (Fara TVA)
37,60 Lei (incl. TVA)
Rață de pluș galbenă cu cioc de cauciuc și panglică de satin la gât. Împingeți-l pe burtă și va începe să cronască, la fel ca și omologii săi adevărați! ·      Dimensiuni în cm: 25 ·      Compozitie: poliester ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare