×

PĂPUȘĂ CU BALOANE URSULEȚI 3 CULORI

Este frumoasă și elegantă. Poartă o rochie la modă și are părul lung și blond pe care îl poți peria și coafa. Păpușa vine completă cu diverse accesorii - baloane de urs, umbrelă, capelă, geantă și alte obiecte care vor diversifica jocurile și le vor face și mai vesele și distractive!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·      Dimensiuni pachet cm: 23 x 4 x 32

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
22,73 Lei (incl. TVA)
19,10 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13195
Add to wishlist
Descriere

O păpușă cu balon este jucăria perfectă care va oferi fiecărei fetițe jocuri distractive și interesante. Este frumoasă și elegantă, îmbrăcată într-o rochie la modă și cu părul lung și blond pe care copiii îl pot peria și coafa. Această păpușă de jucărie vine completă cu diverse accesorii care vor diversifica jocurile și le vor face și mai vesele și distractive.

Acesta este setul de joacă perfect pentru o fată căreia îi place să se distreze și să creeze diferite povești și aventuri. Cu el, copiii se pot bucura de ore nesfârșite de joacă și imaginație. Păpușa vine cu diverse accesorii care pot fi combinate și folosite în moduri diferite pentru a crea scene și situații diferite.

Setul include baloane de urs, o umbrelă, o capelă, o geantă și alte obiecte pe care copiii le pot folosi la discreția lor. Aceste accesorii oferă oportunități nesfârșite de a juca și de a crea povești diferite. Copiii se pot transforma în rolul unui stilist, designer sau pur și simplu se pot distra alături de prietenii lor, creând diferite scene și situații.

Setul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face o alegere ideală pentru fetele cărora le place să se distreze și să-și dezvolte imaginația și abilitățile creative. Păpușa este ușoară și confortabilă de jucat, fiind în același timp puternică și durabilă. Frumusețea și eleganța ei vor impresiona orice copil și îl vor face să se simtă speciali.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13195

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06752
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
Puzzle vesel din lemn cu literele în limba engleză - un mod ușor și distractiv de a le învăța. Conectați corect părțile pentru a obține alfabetul și vedeți ce animal se ascunde în spatele literei corespunzătoare. ·...
Referinta: 12553
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluș care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un pui de elefant drăguț deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare